Cel mai dureros secret al lui Tristan Tate! Iubitul Biancai Dragusanu a fost parasit de tata atunci cand avea 9 ani! EXCLUSIV

La un moment dat, cel mai dureros secret al lui Tristan Tate a fost dezvaluit de fratele sau mai mare, Andrew.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Andrew a dezvaluit cel mai dureros secret al lui Tristan Tate si al intregii familii a iubitului Biancai Dragusanu. Tristan s-a nascut in iulie 1988, in SUA, la fel ca Andrew, care a vazut lumina zilei in decembrie 1986. Cei doi erau copiii cuplului Emory si Eileen Tate, un american si o englezoaica. Ulterior, familia s-a marit o data cu venirea pe lume a lui Janine. (vezi din ce motiv s-a despartit Tristan de Andreea, ultima sa iubita)

Cel mai dureros secret al lui Tristan Tate. Tatal sau a murit la 57 de ani

Andrew Tate a devenit luptator profesionist si a facut cateva dezvaluri despre viata sa. „Tata avea job-uri overtime pentru care era platit cu salariul minim, de cand cariera sa militara luase sfarsit”, a povestit Andrew despre Emory Tate, care a decedat in 2015, la doar 57 de ani, in urma unui atac de cord. Fratele lui Tristan a marturisit ca parintii sai s-au separat, atunci cand el avea 11 ani, iar fratele sau 9 ani.

Cel mai dureros secret al lui Tristan Tate: "Am decis sa plecam in Anglia, fara tata"

Fratele sau a vorbit despre cel mai dureros secret al lui Tristan Tate. „Si mama si tata aveau serviciu, asa ca puteam supravietui. Totusi, situatia noastra a devenit atat de grea incat am decis sa plecam in Anglia, fara tata, pentru o noua viata. Asa ca, la 11 ani, eram capul familiei, avand grija de fratele mai mic, de sora si de mama. Am copilarit in Luton, crescuti de o mama singura, fiind ironizati pentru accentul nostru american”, a mai dezvaluit Andrew Tate.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate