Cel mai mare regret al lui Dani Mocanu! ”Nu ştiu ce m-a ţinut pe loc”

Dani Mocanu a vorbit despre cel mai mare regret pe care îl are. Este vorba despre un tatuaj în zona intimă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Dani Mocanu a mărturisit care este cel mai mare regret al lui. Celebrul artist a spus că atunci când avea 15 ani, și-a făcut un tatuaj în zona intimă, scriind numele unei foste prietene.

  „Să fiu sincer cu tine, sunt plin de tatuje peste tot, chiar şi în zonele intime şi îmi pare rău de un tatuaj pe care l-am făcut când aveam 15 ani, am scris numele unei gagici pe care o iubeam şi eu, eram şi eu mic. I-am tatuat numele într-o zonă mai intimă, ca să zic aşa. Nu l-am acoperit, da, nu ştiu ce m-a ţinut pe loc să nu-l acopăr, dar nu trece anul şi-l acopăr, promit”, a explicat Dani Mocanu pentru un post de televiziune.

  Citeste si: Lavinia Pîrva, prima apariție TV după ce a născut! Vedeta a vorbit despre sarcină! Cum e viața ei și a lui Ștefan Bănică Jr. de când micuțul Alexandru a venit pe lume

  Citeste si: Momente dramatice trăite de Raluca Moianu în Grecia: ”A fost înfricoșător!” FOTO

  Citeste si: Oana Zăvoranu, atac dur! Ce spune despre familia Pastramă: „Am dosarele penale ale acestor infractori!” Acuzații de cămătărie, sechestrare de persoane și șantaj

  Dani Mocanu, mesaj pentru dușmani

  Dani Mocanu a transmis un mesaj ”dușmanilor” săi și are grijă ca, de fiecare dată, să nu lipsească niciun cuvânt, atunci când vine vorba despre adversari.

  ”Cel care visează să mă bată ar trebui să se trezească şi să-şi ceară scuze. O mie să cadă alături de tine şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia”, a scris Dani Mocanu pe Facebook.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate