Dani Mocanu, mesaj pentru dușmani! Îi demolează: ”Cel care visează să mă bată...”

Dani Mocanu, un nou mesaj pentru ”dușmani”! Ce a transmis celebrul cântăreț.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Dani Mocanu a transmis un mesaj ”dușmanilor” săi și are grijă ca, de fiecare dată, să nu lipsească niciun cuvânt, atunci când vine vorba despre adversari.

  ”Cel care visează să mă bată ar trebui să se trezească şi să-şi ceară scuze. O mie să cadă alături de tine şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia”, a scris Dani Mocanu pe Facebook.

  Citeste si: Leonard Doroftei nu a mai rezistat! Și-a luat familia și a plecat definitiv din țară! Care e motivul deciziei radicale

  Citeste si: S-a aflat ce avea, de fapt, regretatul designer Răzvan Ciobanu în corp! Ce au găsit medicii în sânge

  Citeste si: Jador a aruncat bomba la Puterea Dragostei: "Pe Roxana ai torpilat-o!" Ce reacție a avut Iancu

  Dani Mocanu s-a despărțit de iubită

  Dani Mocanu abia anunțase că este într-o relație, că povestea de dragostei s-a și terminat. Cântărețul este extrem de dezamăgit după ce a ajuns la concluzia că, deși iubește din tot sufletul, este mai bine să fie singur.

  „Jur, o iubesc, mult! Ne-am despărțit și fiecare cu treaba lui, fiecare cu strada lui. Nu s-a întâmplat nimic. Pur și simplu am ajuns la concluzia că e mai bine să îmi văd de treaba mea singurel, pe drumul meu. Nu ne-am înțeles la anumite lucruri, să zic așa și am preferat să îmi văd singurel de strada mea”, a povestit Dani Mocanu la tv.

  Dani Mocanu și iubita lui nu au avut o relație de lungă durată, dar el este totuși foarte afectat.

  „Da, au trecut doar două-trei săptămâni de când o cunosc și deja o iubesc maxim! Mai, există șansa de a remedia situația, dar nu mai vreau eu. Eu am fost cel care am preferat să îmi văd de treaba mea. Prefer să sufăr și să merg înainte, nu e problemă, suntem puternici! O iubesc, dar e mai bine așa. În momentul de față nu mai vreau pe nimeni, vorbesc serios!", a mai declarat Dani Mocanu.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate