Iulia Vântur
Iulia Vântur

Vedete

Cel mai mare viciu al Iuliei Vântur! Nu trecea o zi fără să facă asta: „Este alegere, este doar o alegere”

Cum a reușit Iulia Vântur să scape de acest obicei care o controla. Vedeta a povestit totu.

Iulia Vântur a făcut cea mai mare schimbare din viața ei și a reușit. În urmă cu mai mulți ani s-a mutat în India și a dat lovitura atât pe plan personal, dar și pe plan profesional. Deși, poate, unii au criticat această mutare a Iuliei, iată că destinul a fost de partea ea. În sute de mii de kilometri de casă, blondina și-a găsit jumătatea și a devenit celebră. S-a schimbat complet ca om și a reușit și să renunțe la un obicei nociv care o controla zilnic.

Iată cum a reușit Iulia Vântur să renunțe la țigări. 

Iulia Vântur
Iulia Vântur [Sursa foto: Instagram]

Cum a renunțat Iulia Vântul la fumat! 

Este una dintre cele mai frumoase femei din România și niciodată nu a fost prinsă pe picior greșit. Blondina este absolut tot timpul de o eleganță aparte și cu manierele la ea. Puțini sunt cei care știu că vedeta obișnuia să fumeze. Plecare în India a reușit să o schimbe pe toate planurile, inclusiv să o facă se renunțe la acest obicei nociv pentru sănătatea ei. 

În urmă cu cinci ani, blondina a luat deciza radicală care i-a schimbat complet viața. A decis să lase de tot țigările, însă nu a fost chiar atât de ușor, căci trebuia să se lupte cu propriile gânduri. 

Citeste si: Iulia Vântur, declarații sincere despre sarcină! Vrea sau nu să devină mămică?!

„Respirația. Respirația e o chestie care ajută instant. Și controlul gândului. Nu lăsa gândul să te controleze pe tine.

Doamne, știi cât m-a controlat? Eu eram condusă numai de minte… Moment în care am zis: «schimbă gândul»! Dar trick-ul ăsta l-am învățat atunci când m-am lăsat de fumat!

Te gândești la o nenorocire în momentul ăsta, da? În secunda următoare zici: «schimbă gândul», gândește-te la altceva! Pur și simplu. Exact așa am reușit și eu… și să mă las de fumat. «Schimbă gândul». Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine.

Asta nu înseamnă să ignori, nu, dar să conștientizezi că starea aia nu îți face bine, ești în ea, pentru o vreme, dar nu poți să dedici toată viața celei stări”, a mărturisit Iulia Vântur într-un podcast. 

Citeste si: Iulia Vântur, despre fața nevăzută a Indiei! Prin ce momente dificile a trecut vedeta

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Pe lângă controlul minții, blondina a optat și pentru un tratament homeopat care pentru ea a dat roade. 

 „ Un fel de cocktail homeopat, se injectează în lobul urechii, durează 2 secunde. Teoretic ar trebui să dispară această dorință, nevoie a fumatului. Sunt însă și persoane care s-au apucat de fumat cu această tehnică.

Eu asta am învățat atunci și am aplicat: «schimbă gândul». În secunda în care mă gândeam la fum, schimbam gândul”.