Cele mai sexy imagini cu Bernadett de la ”Puterea Dragostei”! ”Am făcut pozele special pentru cititorii WOWbiz.ro”

Bernadett, blondina care i-a înnebunit pe fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” cu senzualitatea ei debordantă, a decis, zilele trecute, să facă un pictorial cât se poate de fierbinte, special pentru cititotii WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Astfel, focoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, a mers la o piscină din Târgu-Mureș, orașul ei natal, loc în care și-a expus formele de fotomodel în ipostaze cât se poate de senzuale.

Citeste si: Benadett de la Puterea Dragostei, pasiune secretă pentru None? Mesajul care l-a topit pe tânăr VIDEO

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, adevărul despre relațiile ei din casă! A fost sau nu îndrăgostită de vreun băiat? EXCLUSIV

Citeste si: Bernadette de la Puterea dragostei a aruncat bomba despre Jador: "Sufletul îmi spune să mă întorc în casă pentru el"

”Am decis să fac niște poze special pentru cititorii WOWbiz.ro. Mi-am luat fotograful și, mai spre seară, când la piscină wera mai puțină lume și era și ceva mai răcoare, am făcut pictorialul cadou. Cred că prin fotografii, ca model, eu mă pot expima cel mai bine. Nu sunt inhibată în fața aparatului foto, cred că nu există vulgaritate, indiferent cât ești de goală, ca model, dacă fotografiile tale vor să arate doar frumusețea coprului unei femei”, ne-a spus, în exclusivitate Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Așa că, fără să stea pe gânduri, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a luat din garderoba ei, una impresionantă, așa cum are orice fotomodel, două dintre costumele de baie favorite ale sale și s-a ”jucat” la marginea piscinei și în bazin, punându-și în evidență formele perfecte cu care a fost înzestrată de Mama-Natură, fosta concurentă din show-ul moderat de Andreea Mantea fiind ”100% naturală”. ”Mie îmi plac ela nebunie să pozez, de aceea sper că voi face carieră în domeniul modellingului în această direcție. Nu am înălțimea necesară pentru a fi manechind de catwalk, dar sunt convinsă că m-aș potrivi în reclame la diverse produse. Sunt încrezătoare în formele mele, în naturalețea mea în fața aparatului de fotografiat, așa că,a cum, asta este direcția în care mă voi dezvolta”, ne-a mai spus în exclusivitate Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Bernadette a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă de la Puterea Dragostei care a intrat în casă, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea. Bernadette are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș. Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadette nu și-a găsit încă jumătatea în țară nici la ”Puterea Dragostei” nu a găsit bărbatul care să îi schimbe viața, chioar dacă, așa cum recunoaște și ea, îi place pe Jador și pe None.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate