Deea de la Puterea Dragostei, adevărul despre relațiile ei din casă! A fost sau nu îndrăgostită de vreun băiat? EXCLUSIV

Deea s-a întors în casa de la Puterea Dragostei și a creat alte discuții, de data această cu Mary, cea despre care toată lumea știa că-i este prietenă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Deea e una din concurentele de la Puterea Dragostei care nu și-a găsit încă un cuplu în casă, deși în timpul în care a stat în emisiune, ea s-a arătat interesată de câțiva băieți. A fost Hamude, apoi Doru, deși cu acesta nu s-a întâlnit în emisiune, l-a plăcut la un moment dat și pe Jador.

Citeste si: Bernadette de la Puterea dragostei a aruncat bomba despre Jador: "Sufletul îmi spune să mă întorc în casă pentru el"

Citeste si: Andreea Mantea, imagini senzaționale alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea! S-a filmat naturală, în timp ce sare în trambulină cu David

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, exces de furie! S-a ridicat, s-a îmbrâncit cu Jador și a izbucnit în lacrimi

 

Deea de la Puterea Dragostei, atrasă de Beni

Reîntoarsă în casă, Deea a fost atrasă de Beni, care era la început de drum într-o relație cu Mary, acesta fiind motivul scandalului dintre cele două concurente. Deea a încercat chiar și o relație cu Alexandru Bobicioiu. Până acum nu i-a ieșit! Dar deși, Deea a susținut că ar vea să formeze un cuplu cu mai mulți băieți, ea susține că a fost doar atasă de aceștia. ”Nu am fost îndrăgostită de nici un băiat din casa Puterea Dragostea”, a spus clar Deea.

 

fara descriere

De altfel, Deea a părut mereu în relațiile cu băieții din casa de la Puterea Dragostei că a avut dezavantajul vârstei. Ea are deja 31 de ani, în timp ce în afară de Hamude, toți ceilalți sunt sub 30 de ani. Cumva, dezavantajul vârstei a fost subliniat de mai mulți băieți, înclusiv de Beni, care a spus: ”Îmi place de Deea, dar doar ca prietenă și doar atât”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate