Celebra astroloagă Mariana Cojocaru a prevestit divorțul cuplului Andreea Bălan-George Burcea chiar după nunta lor! Avem dovada!

Divorțul Andreei Bălan de George Burcea nu a luat-o prin surprindere pe celebra astroloagă Mariana Cojocaru, care a prezis ce se va întâmpla cu artista imediat după nuntă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Andreea Bălan trece printr-o perioadă foarte grea. Frumoasa cântăreață și soțul ei, George Burcea, s-au despărțit după doar cinci luni de mariaj, o lovitură la care ea nu se aștepta. Într-o emisiune de televiziune, ea a vorbit în linii mari despre ce se petrece în sufletul ei și între ea și tatăl fiicelor ei și a mărturisit că se va ajunge la divorț, dacă el nu redevine cel care a cucerit-o. Citeste si: Andreea Balan divorteaza! Care e cel mai mare regret al artistei: "Fetele noastre nu vor mai avea reperul de familie"

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

”Într-o relație greșesc amândoi și când se ajuge la o despărțire ambii au greșit. Unul mai mult, celălalt mai puțin, doar că în situația de față... Eu eram ok, eram fericită, nu aveam prea multe să-i reproșez. Eu am început să-i reproșez în decembrie când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii prea multe pentru că nu vreau ca mai târziu fetițele mele să vadă. Dar pot să vă spun în mare că discuțiile au început în luna decembrie. Nu era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, mai lipsea nopți de acasă și la un moment dat când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Apoi am plecat în vacanță. În vacanță a fost bine”, a comentat Andreea Bălan.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020. Probleme de viață și blocaje în dragoste pentru trei zodii

Andreea Bălan a spus totul despre divorțul de George Burcea! ”Ne-am întors din vacanță atunci a început un tăvălug foarte mare și într-o lună m-am trezit că nu mai am familie”

Cu toate că semnele unei despărțiri erau destul de clare, Andreea Bălan a hotărât să nu pună foarte mult la suflet și să își continue viața, în speranța că lucrurile vor reveni la normal. Însă totul a devenit clar în momentul în care George Burcea i-a spus fără nicio remușcare că nu o mai iubește.”A spus că nu mai are sentimente puternice pentru mine, dar eu nu am pus la suflet, am zis că poate e stresat, că are proiecte, lucrează la carte... Mi-am spus că a deschis o cutie a Pandorei, că poate trăiește niște răni din trecut. Din momentul în care ne-am întors din vacanță atunci a început un tăvălug foarte mare și într-o lună m-am trezit că nu mai am familie”, a mai deeclarat Andreea Bălan. Citeste si: Scandal în showbiz! S-a aflat de ce se desparte Andreea Bălan de George Burcea: „Ce bărbat ești tu dacă îți...”

Mariana Cojocaru a prezis divorțul Andreei Bălan! ”Intratrea Soarelui în Rac anunță cutremure existențiale” 

În mod surprinzător, Mariana Cojocaru a prezis divorțul Andreei Bălan de George Burcea încă de anul trecut. În premieră pentru WOWbiz.ro despre, celebra astroloagă a vorbit despre felul în care s-au aliniat astrele chiar după nuntă. ”Ați văzut când s-a căsătorit Andreea Bălan-Rac? Într-un an foarte prost, foarte dificil pentru ea, ce nu anunța nimic bun pentru relația matrimonială și nici pentru relația cu cei mici. V-am spus de atunci că urmează un an greu pentru Rac (n.r. Andreea Bălan face parte din această zodie) și veți înțelege pe viitor, ce caracter dificil are și cum își va afecta partenerul de viață și fetițele. Iată ce spuneam despre nativii din Rac în septembrie 2019.

”Astrograma voastră karmică vă dă măsura viitorului. Este un an delicat, din toate punctele de vedere, iar lumina v-o pot aprinde analizând horoscopul personal. Intrarea Soarelui în Rac anunță cutremure existențiale și nu numai... sunt mai multe bariere care se vor ridicate și este nevoie de sfatul meu, în planul vostru personal. Risc cu lux crescut de divorț, separare, pierdere de persoane dragi. Sunt înscrise și problemele de sănătate la voi sau la cei dragi vouă, ce au rădăcini karmice (genetice), ce trebuie înțelese și cunoscute de amănunte, să nu suferiți”, cam acestea au fost predicțiile pe care le-am și publicat pe site-ul kfetele.ro la vremea respectivă”, a spus Mariana Cojocaru.

Galerie foto 
Citește și:

Mesajul halucinant care a apărut pe pagina lui George Burcea: „Andreea Bălan este nascută pentru a rămâne lângă Keo”

George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan. În ce ipostaze afectuoase a fost surprins

Cele mai delicioase gogoși. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

Ce spune Andreea Bălan despre George în fața fetițelor lor! Sacrificiul pe care numai o mamă îl poate înțelege EXCLUSIV

George Burcea, atac dur la adresa unui celebru prezentator tv, după ce s-a spus că a primit bani pentru aparițiile sale: „Doare când cineva vă dă de gol, nu?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies