Celebra Israela, chemată la tribunal chiar și după moarte! Cine a cerut bani de la excentrica milionară? EXCLUSIV

Milionara Israela Vodovoz a fost executată silit la mai bine de un an și jumătate după moartea ei.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Israela Vodovoz, excentrica milionară care s-a măritat cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr decât ea și a sfârșit bătută și părăsită de acesta, nu a scăpat de probleme nici după moarte.

Israela, executată silit după moarte

În ultimii ani din viață, Israela s-a retras la Vișeul de Sus, acolo unde și-a deschis o pensiune împreună cu soțul ei, Liviu, cel care urma s-o părăsească ulterior. Femeia își dorea să aibă liniște în ultimii ani de viață, lucru de care însă nu s-a bucurat.

Interesant este că nici după moarte, Israela nu a fost lăsată în pace. La un an și jumătate după ce a decedat, Israela a fost chemată în instanță într-un proces de executare silită demarat de o companie locală de colectare a deșeurilor. Cel mai probabil, femeia nu apucase să-și plătească facturile la gunoi, iar firma respectivă a cerut executarea silită a debitoarei.

Citeste si: Adevarul despre cum a facut bani "vaduvul" Israelei in Germania! Multi au crezut ca Liviu e milionar, realitatea e cu totul alta| EXCLUSIV

Citeste si: Vasilică Ceterașu și-a întrebat soția la TV cu câți bărbați s-a iubit înainte să fie cu el. Răspunsul Amaliei este surprinzător- bzi.ro

Instanța a dat verde executării silite

Și mai interesant este că instanța a admis cererea și a dat verde executării silite împotriva datornicei Arteni Vodovoz Israela I.I. (întreprindere individuală). La proces a luat parte și un executor judecătoresc care avea toate actele pregătite și mai aștepta doar un acord al instanței. Nu se știe însă dacă acesta a mai avut ce să execute.

Israela Vodovoz
Israela Vodovoz a avut probleme mari înainte să moară

Israela Vodovoz a murit în primăvara anului 2018, la 70 de ani (deși niciodată nu s-a știut vârsta reală a femeii). Ea a fost găsită fără suflare în baie, după ce avocata sa a alertat autoritățile pentru că nu mai reușea să dea de ea de 5 zile. Femeia suferea de astm și se deplasa cu greu.

Ce s-a întâmplat cu Liviu după moartea Israelei?

Milionara a murit singură, după ce soțul ei, Liviu Arteni, a decis s-o părăsească și să plece în lume. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar mariajul lor a atras atenția mai ales datorită diferenței mari de vârstă. După 8 ani, Liviu a plecat de acasă, după ce soția lui l-a acuzat că a agresat-o fizic și verbal. În 2017, ei aveau să divorțeze la notar.

Citeste si: Misterul dispariției fostului soț al Israelei! Liviu s-a întors în țară, în secret și s-a ascuns într-un sat de lângă Călărași, unde crește animale! EXCLUSIV

În prezent, Liviu s-a retras într-un sat de lângă Călărași, unde crește animale. El deține aici mai multe terenuri pe care Israela le-a pus pe numele lui, atunci când trăia. Cea mai mare parte a averii a revenit însă, prin testament, copiilor Israelei. După moartea femeii, Liviu Arteni a ales să se retragă definitiv din atenția publică și a refuzat orice fel de interviu.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Israelei Vodovoz la un an de la moartea avocatei FOTO

Scene emotionante cu Liviu Arteni. A mers la apartamentul Israelei si ce a facut la usa este tulburator

Totusi, cati ani avea Israela? Imagini fabuloase cu aceasta pe scena cu Toto Cutugno, in 1993!

Horoscop Zilnic Marți 28 Septembrie 2021: Taurul se va simţi deosebit de înviorat şi va căuta experienţe care îl vor face să se simtă proaspăt şi plin de energie

Nenorocirea care va lovi România. Repetăm tragedia din Lombardia. Nu vom scăpa

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Simona Halep i-a impus condiții speciale lui Toni Iuruc. Știa doar familia, dar acum știu toți

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies