Cezar Juratoni "a taxat-o” pe Asiana după ce războinicul Cristi s-a dat de gol că s-a îndrăgostit de faimoasă la Survivor! ”Ai uitat să-i spui că ai iubit acasă”

Cezar Juratoni s-a amuzat copios după ce Asiana Peng a primit o brățară la Survivor, dar nu s-a abținut să nu facă și un comentariu…”pertinent”!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Surprize, surprize la Survivor România! Războinicul Cristi s-a îndrăgostit de Asiana Peng și a decis să nu se mai ascundă. Primul pas l-a făcut chiar în ziua de 1 Martie, atunci când i-a oferit un cadou mic, dar cu valoare sentimentală mare. Citeste si: Un nou cuplu la Survivor? O Faimoasa si un Razboinic, la un pas de a anunta relatia: "E foarte speciala"

Cristi i-a dăruit o brățară Asianei Peng cu ocazia Mărtișorului

Înainte de a intra pe traseu, Cristi l-a rugat pe Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, să facă un gest pentru o…adversară!

”Ieri, toți băieții am făcut mărțișoare pentru fetele noastre. Eu am făcut unul extra, dacă îmi dai voie să merg la echipa adversă, ai să vezi cui i-am confecționat”, a spus Cristi, care, apoi s-a îndreptat spre gimnastă și i-a pus brățara la mână, moment în care a fost aplaudat de toți concurenții, care au început să râdă și să-l încurajeze. „E doar de prietenie”, a precizat bărbatul, dar roșeața din obraji l-a dat de gol că era mai mult decât atât. Citeste si: Ana Pal, dezvăluri cutremurătoare despre fratele ei bolnav! ”Medicii ne-au spus că mai trăiește un an! E greu, nu pot să mă uit la el cum moare!”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

”De obicei ofer cadouri fetelor, dar suntem la Survivor România. Din puținul nostru, am încercat să fac ceva special. După cum am mai spus, Asiana este specială, pentru mine este o Războinică, deși este în echipa Faimoșilor și chiar apreciez evoluția ei la Survivor”, a mai spus Cristi puțin jenat de situație.

La rândul ei, și Asiana a fost un pic fâstâcită, dar a ținut să precizize că i-a plăcut gestul lui Cristi. ”Nu mă așteptam, îți mulțumesc mult. Îmi place, o să o port în continuare, sper să nu o pierd în Republica Dominicană. Acasă o să o pun lângă celelalte mărțișoare”, a spus faimoasa, cu un zâmbet larg. Citeste si: Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Cezar a ”taxat-o” pe Asiana Peng după flirtul cu războinicul Cristi pe Insula Faimoșilor

La întoarcerea pe Insula Faimoșilor, subiectul a fost amplu dezbătut de colegi, care au tot șicanat-o pe gimnastă cu privire la tânărul îndrăgostit. Totuși, ea avea să se țină tare și să spună că nu o interesează să formeze un cuplu, fiindcă este implicat în altă relație în țară. Imediat, a venit însă și replica.

Astfel, cu zâmbetul pe buze, Cezar a ”taxat-o” pe Asiana după flirtul cu războinicul Cristi, spunându-i râzând... ”când ți-a dat brățara, ai uitat să îi spui că ai iubit acasă!”, moment în care toți s-au amuzat copios, inclusiv carismatica faimoasă!

Galerie foto 
Citește și:

Survivor România. Karina și Andrei, sex sub pătură? Imaginile care îi dau de gol, surprinse noaptea în tabăra Războinicilor

Remus a adus acuzații grave colegilor din tabăra Războinicilor: „Doi rechini în ocean și șapte la mine în echipă”

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

EXCLUSIV! Mătușa Karinei face dezvăluiri incredibile despre războinica de la Survivor România! ”Nu este îndrăgostită de Andrei, acasă, o așteaptă mai mulți băieți disperați”!

Declarații emoționante făcute de Războinicii Karina și Andrei, despre povestea de dragoste înfiripată la Survivor: „E un plus de fericire”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies