Cinci băieți de 12 ani și 14 ani au violat o tânără cu handicap mental. Minorii au filmat totul cu telefoanele mobile

Un grup format din cinci minori de origine bulgară au violat o tânără care suferea de handicap mental. Băieții au filmat totul cu telefonele mobile înainte de a fi descoperiți de un vecin.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un grup format din cinci băieți cu vârste curpinse între 12 și 14 ani au fost reținuți după ce au devenit principalii suspecți în cadrul unei investigații conduse de Poliția din Muelheim, un oraș din vestul Germaniei. Minorii ar fi violat o tânărăr de doar 18 ani care are un handicap mental, în timp ce se aflau la locul de joacă.

Incidentul șocant ar fi avut loc vineri seara. Trei dintre principalii suspecți au 14 ani, iar ceilați doi au 12 ani. Conform mirror.co.uk, ei ar fi ademenit-o pe fată în parc, după care au atacat-o și târât-o în tufișuri. Scenele de groază au fost filmate cu telefoanele mobile al băieților.

„A fost foarte multă violență”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Citeste si: O femeie i-a organizat o orgie iubitului ei. Ce s-a întâmplat după aceea l-a șocat pe bărbat! De ce l-a părăsit tânăra

Citeste si: Cum arată familia cu 20 de copii! Părinții își cresc singuri copiii, fără pic de ajutor din partea statului! Imagini incredibile

fara descriere

Grozăvia a fost descoperită de oamenii care locuiau în zonă, ai căror câini nu se opreau din lătrat. Un bărbat de 61 de ani a ieșit din casă și s-a îndreptat spre tufișuri, momentu în care a văzut-o pe fată și pe doi dintre atacatori fugind. Ea a fost dusă la spital și l-ea oferit anchetatorilor o descriere detaliată a celor care au agresat-o. Mai târziu, polițiștii au arestat cinci minor.

Cum în Germania copiii de 14 ani nu pot fi urmăriți penal, cei doi minori de 12 ani au fost dați pe mâna părinților. Cei trei băieți de 14 ani și-au petrecut noaptea într-o celulă înainte ca părinții să-i poată lua acasă și au fost eliberația abia după ce au fost interogați de către oamenii legii.

Conform ziarelor locale, cei cinci minori sunt originari din Bulgaria și sunt înrudiți.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate