Cine a câștigat America Express? Echipa câștigătoare de la America Express, sezonul 5

Vedete

Cine a câștigat America Express? Echipa câștigătoare de la America Express, sezonul 5

Cine a câștigat America Express 2023? Vezi care a fost echipa care a obținut premiul cel mare!

Cine a câștigat America Express 2023? Cei doi concurenți ar fi obținut trofeul de la America Express, sezonul 5, dar și premiul în valoare de 30.000 de euro.

Cine a câștigat America Express 2023?

Deznodământ incredibil la America Express, sezonul 5! Î acest an, o echipă de băieți a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro, dar și trofeul America Express, Drumul Împăraților.

Finala emisiunii America Express 2023 s-a difuzat aseară, iar lupta a fost strânsă între echipele Bordea-Cortea și Andre.

Însă, Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt câștigătorii de la America Express, sezonul 5, în timp ce, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au calificat pe locul 2,

Citește și: Semifinaliști America Express 2023. Echipele calificate în semifinala de la America Express, sezonul 5

Cine sunt Nelu Cortea și Cătălin Bordea de la America Express, sezonul 5

Cătălin Bordea se numără printre cei mai cunoscuți comedianți din România.

Bordea s-a născut pe 16 decembrie 1984 și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' din București.

După absolvirea facultății, Bordea a intrat treptat în lumea showbiz-ului și a televiziunii, ajungând, în cele din urmă, coprezentator la o emisiune renumită.

În paralel, Cătălin Bordea s-a făcut remarcat ca și comediant,  numărându-se printre cele mai sonore nume atunci când vine vorba de „stand-up comedy”.

Citește și: Concurenți America Express 2023. Vezi care sunt echipele participante la Asia Express, sezonul 5

Citește și: Cine sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea de la America Express 2023. Cei doi prieteni sunt și colegi de breaslă

Nelu Cortea, pe numele său întreg Ioan Mihai Cortea, are 36 de ani și este de profesie actor și comediant. Cortea provine din Cluj-Napoca, acolo unde are și o casă de care are mare grijă și unde îi face multă plăcere să-și petreacă timpul. Înălțimea actorului este de 1,87 m, iar greutatea de aproximativ 84 kg.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Nelu Cortea a participat la mai multe distribuții, după ce a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală si Cinematografică din București. În prezent, Cortea este coleg cu Cătălin Bordea, iar pe cei doi îi leagă și o frumoasă prietenie.

Pe lângă prietenia cu Cătălin Bordea, Nelu Cortea este apropiat și de comediantul Micutzu, cu care face adesea show-uri.

Grila de programe Kanal D

În intervalul orar în care este difuzată emisiunea America Express, telespectatorii pot urmării la Kanal D, serialul turcesc Totul pentru familia mea, care este difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Totodată, vineri și sâmbătă de la ora 20:00, Kanal D difuzează serialul turcesc Infidelul.

Telespectatorii mai pot urmări la Kanal D, emisiunea „Tu urmezi”, prezentată de Dan Negru. De asemenea, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D puteți urmări emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Tot la Kanal D puteți urmări și emisiunea „Jocul cuvintelor”, de luni până vineri, de la ora 15, care este prezentată tot de Dan Negru.