Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?! Mădălina, vădit afectată de plecare

În gala de duminică seara o fată și un băiat au ajuns în fața publicului fiind propuși spre eliminare. Cine a plecat acasă în urma voturilor.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


Săptămâna aceasta favoritul nu va primi cec-ul de 1500 de euro pentru că premiul a fost acordat cuplului George și Mona. Cristina Mihaeka a anunțat că în acest sezon ar vrea să încurajeze mai mult cuplurile. Vestea nu a fost pe placul celorlalți concurenți care nu au reușit până acum să formeze un cuplu.


In articol:

Favoritul săptămânii își va proteja casa și va fi liderul superm al casei. Numele acestuia este: Cristian.

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa celor care fac glume pe seama înălțimii lui: ”Sunteți atât de frustrați...”

Prin urmare, Nicos a rămas în competiție, iar Bianca a părăsit competiția Puterea Dragostei. Întrebată de Cristina Mihaela cum a fost drumul ei în competiție, Bianca a răspuns: „O experiență de neuitat. Cred că orice concurent ar trăi intens aici. Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat”, a spus Bianca, argumentând că ea a cerut să fie propusă spre eliminare.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Motivul pentru care Mariana Darilenco a respins deja doi concurenţi de la Puterea Dragostei

Cea mai afectată de plecarea Biancăi a fost Mădălina care a izbucnit în lacrimi și abia aștepta să își ia rămas bun de la prietena ei.

Cine sunt favoriții săptămânii Puterea Dragostei! Fetele au avut parte de o mare surpriză

Cristina Mihaela a anunțat cine sunt favoriții săptămânii în casa fetelor și casa băieților Puterea Dragostei.

După ce le-a dat premiul pentru cuplul favorit Monei și lui George, Cristina Mihaela a anunțat favoriții săptămânii din această săptămână. 

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, sinceră despre bărbatul cu care se iubește: ”M-a luat valul”! Totul despre cel mai nou cuplu din showbiz

Topul celor mai votate trei fete. Vă voi spune numele lor în ordine aleatorie: Mona, Mădălina și Alexandra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Moartea șocantă a unui om de afaceri! Bărbatul a murit lovit de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta

Daniel Buzdugan și soția lui, nași pentru FLICK! „La început am crezut că este o farsă”

Mare atenție la acest tip de covrigi! Sunt toxici și îți pot crea ravagii în organism. Cum îți dai seama că au o problemă

Gabriela Firea, surprinsă în ipostaze inedite! Edilul a dus la capăt o provocare. Nimeni n-ar fi crezut-o în stare de așa ceva!

Emilia Popescu, probleme cu banii? Marea actriță a renunțat la locațiile de lux. De unde a ajuns să-și facă cumpărăturile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies