Paul de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa celor care fac glume pe seama înălțimii lui: ”Sunteți atât de frustrați...”

Concurentul din sezonul trei, Paul, tună și fulgeră la adresa celor care-l critică!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Paul de la Puterea Dragostei
Paul de la Puterea Dragostei

Paul de la Puterea Dragostei, concurent în sezonul trei, este unul dintre cei mai râvniți băieți din casa dragostei. Toate fetele îl plac, însă dau înapoi dintr-un singur motiv: înălțimea lui. Mariana a spus de nenumărate ori că Paul este cel mai frumos băiat din sezonul trei și că ar fi vrut să-l cunoască mai bine, pentru a avea o relație, însă este mult mai scund decât ea. 

Citeste si: Cine este iubitul fostei concurente Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei. Tânărul are o soră celebră: : ”Hai să vă spun ceva...”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Ovidiu Grosu, omul care l-a amenințat pe Arafat cu moartea: ” Este doar inceputul sfarsitului unui sistem criminal”

Citeste si: O femeie din Focșani a fost salvată după ce a sunat la un număr greșit! Povestea este cu adevărat emoționantă: „Alo, Mihaela! Mă simt rău, nu știu ce să fac”

Paul de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru hateri

Paul a transmis un mesaj, clar și răspicat, pe pagina lui de Instagram. Acesta s-a supărat din cauza criticilor primite, referitoare la înălțimea lui. 

Nu uitați că esențele tari se țin în sticluțe mici”, a spus concurentul.

Paul de la Puterea Dragostei
Paul de la Puterea Dragostei

Paul a venit la Puterea Dragostei pentru a găsi o femeie cât mai simplă și cu capul pe umeri. În viziunea lui, o iubire înseamna sacrificii și multe compromisuri, pentru că o relație nu se bazează doar pe iubire și dragoste, deoarece toate acestea duc la monotonie. Acesta consideră ca o femeie are nevoie de loialitate, respect și încredere.

Paul de la Puterea Dragostei
Paul de la Puterea Dragostei

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cazul care i-a șocat pe oamenii legii din Dolj! Pe cine au găsit ascunși într-o ramă de termopan

Răzbunarea sângeroasă în Vaslui! Frații ”Dinamită”, atacați în propriile case de rivalii lor. Imaginile sunt șocante!

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

Flick Domnul Rimă și iubita lui s-au căsătorit pe o insulă! Imaginile surprinse din ziua în care și-au unit destinele: ”De azi, în fiecare zi...”

Țipete de disperare ale unei tinere! Femeia, agresată de doi bărbați în Orășelul Copiilor din București!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies