Cine e fata cu care Iancu de la Puterea Dragostei se pupă în camera de hotel! Are o relație secretă în afara casei?

Imaginile cu Iancu de la Puterea Dragostei, în brațe cu o tânără, într-o cameră de hotel, au făcut senzație pe grupurile fanilor emisiunilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Toți s-au întrebat cine este fata care e încolăcită de gâtul lui Iancu și îl pupă pe acesta? Mai ales că imaginile par a fi luate dintr-o cameră de hotel.

fara descriere

Ei bine, fata care apare în imagini este Raluca, sora lui Coteanu, noul concurent de la Puterea Dragostei. Fata a venit în Istanbul și se află în camera fratelui său, pentru că era ziua de naștere a lui Coteanu. Iancu, Ricardo și alți băieți de la Puterea Dragostei, dar și sora lui Coteanu, au ieșit în seara respectivă în club unde au sărbătorit.

fara descriere

Imaginile au apărut pe o filmare a lui Iancu. De altfel, concurentul de la Puterea Dragostei a fost cel care a și prezentat-o pe Raluca pe filmulețul său, iar acela a fost momentul în care tânăra s-a repezit răzând și l-a îmbrățișat.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl face praf pe Jador după ce acesta a plâns în emisiune ”Face teatru ieftin”

Citeste si: Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei îi dă lovitura de grație lui Jador! "Pot spune, cu mâna pe inimă, că Jador nu mă mai interesează" Ce declarație șoc a făcut despre Iancu EXCLUSIV

Iancu de la Puterea Dragostei o place pe Ella

Iancu de la Puterea Dragostei s-a întors în casă în sezonul doi. El este acum în tatonări cu Ella, despre care a mărturisit că o place, însă tânăra pare ancorată încă în fosta ei relație, cu Jador, pe care a tot spus că l-a iubit și că a făcut-o să sufere enorm.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate