Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

Kevin a fost eliminat de la Puterea Dragostei și, ajuns acasă, o face praf pe Ella.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Kevin de la Puterea Dragostei susține că Ella este falsă, că îl place în continuare pe Jador, și doar se folosește doar de Iancu, fratele lui Culiță Sterp.

”Iancu o place pe Ella. Dar noi băieții, inclusiv eu care am stat în camera cu el, i-am spus că Ella este perversă. Nu suport falsitatea ei. Ea nu are nimic cu Iancu, nu vrea nicio relație cu el, a vrut doar să mușamalizeze ”treaba” cu fratele lui, Culiță”, a spus Kevin despre Ella, după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei.

Mai mult, Kevin susține că, înainte de a intra în casa de la Puterea dragostei, Ella îi tot dădea mesaje și se plângea de Jador, cel pe care frumoasa brunetă a susținut că l-a iubit.

Citeste si: Larisa și Ella continuă scandalul! Cele două concurente de la ”Puterea Dragostei” se atacă și acum din cauza lui Culiță Sterp

Citeste si: Bernadett este îndrăgostită de Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, dar este ”lipită” de un alt manelist și îl strânge în brațe cu pasiune!

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din legătura secretă dintre Ella și Jador! ”Am vorbit o lună și jumătate înainte de a intra în casă” EXCLUSIV

Ella de la Puterea Dragostei, despre Kevin ”Are multe frustrări”

Pe de altă parte, aflând de acuzațiile pe care i le aduce Kevin, Ella a spus despre acesta că are ”multe frustrări”.

Abia reintrată în casa de la Puterea dragostei, Ella a fost în centrul unui scandal după ce Larisa Judele a intrat prin telefon în emisiune și a povestit că bruneta care se dădea îndrăgosită de Jador, ar fi venit la ea acasă cu un alt bărbat, este vorba despre Culiță Sterp, fratele lui Iancu, și ar fi avut cu acesta o relație.

Ella însă a spus că totul este o minciune, că între ea și Culiță nu s-a întâmplat nimic. ”Nu s-a întâmplat nimic între mine și Culiță. De altfel, el nu mi-a dat de înțeles niciodată că mă place, că mă vrea. Dacă nu am povestit până acum întâmplarea a fost pentru că totul s-a întâmplat în casa Larisei, unde și eu și Culiță eram musafir. Mi se pare incredibil ca eu care am fost cumva parvan în acel moment pentru Larisa, să fiu acuzată acum chiar de aceasta. Eu am încercat să fiu discrete, dar dacă tu te dai prietenă, vii acum și mă înjunghii pe la spate, eu trebuie să mă apăr. Când m-am întors la Puterea Dragostei, mi-am zis că nu mă mai las atacată. Sunt mai puternică și nu o să mă mai las călcată în picioare”, a declarat Ella despre Larisa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate