Cine e noul concurent de la ”Puterea Dragostei”! Hamude a venit să cucerească inimi

Noul concurent intrat în Casa Puterea Dragostei a venit pentru a cuceri inimi. Citește mai jos pentru a afla cine este noul concurent care a intrat în jocul iubirii.

Autor: A.V.

Fetele au vorbit despre venirea unui băiat nou în Casa Puterea Dragostei. Criteriile fetei sunt diferite, unele dintre acestea preferând să aibă mușchi și tatuaje, iar alte concurente consideră că aspectul fizic nu e chiar atât de important pentru formarea unei relații.

Citeste si: Hamude, stripperul îndrăgostit de Elena Băsescu, noul concurent de la Puterea Dragostei

Noul concurent intrat în Casa Puterea Dragostei se numește Hamude și are 31 ani.

Tânărul a venit în emisiune pentru a cuceri inimile fetelor.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

”Mi-am permis și eu să vă aduc un cadou la fiecare”, au fost primele cuvinte ale lui Hamude. Tânărul le-a oferit câte un plic cu brățări.

Citeste si: Am aflat de ce nu o vrea Daniel de la "Puterea dragostei" pe Pluşica! Îi reproşează că este imatură şi superficială! Iată cine spune asta! EXCLUSIV!

”Mama e româncă și tata e arab.

Sunt la dispoziția voastră. Sincer, nu-mi doresc să plece nimeni, vreau să mă integrez. Fac 32 de ani. Am venit să transform casa asta din puterea prieteniei în puterea dragostei. Mi se pare aici că e mai mult puterea prieteniei”, a spus Hamude în discuția cu fetele.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei! Alexandra a purtat o rochie cu perle cu un decolteu de infarct! FOTO

Hamude, stripperul îndrăgostit de Elena Băsescu, noul concurent de la Puterea Dragostei

Am aflat de ce nu o vrea Daniel de la "Puterea dragostei" pe Pluşica! Îi reproşează că este imatură şi superficială! Iată cine spune asta! EXCLUSIV!

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies