Cine e polițistul din Timiș care a fost ucis de un bărbat, după ce a încasat un glonț în piept! ”A mai căzut un coleg la datorie”

S-a aflat cine este polițistul din Timiș care a fost împușcat mortal în piept.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

S-a aflat cine era polițistul din Timiș care a murit într-un mod teribil! Cristi a fost împușcat în piept de către un bărbat care este căutat acum la nivel internațional. Omul legii, care a murit, era polițist al Postului de Poliție Recaș, din județul Timiș.

”Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi!” se arată într-o postare pe rețelele de socializare.

Citeste si: Un polițist a fost ucis în Timiș! S-a aflat cine e bărbatul care a apăsat pe trăgaci

fara descriere

Citeste si: Ce a apărut pe internet, după ce s-a aflat de moartea concurentului de la Puterea Dragostei! Este cumplit ce s-a întâmplat

Citeste si: Vine prăpădul în România! Cod PORTOCALIU de inundații în 19 județe

Cum s-a produs tragedia

Este stare de alertă în Timiș, după ce astăzi, 2 iunie, un bărbat a omorât un om al legii în plină stradă. Totul s-a produs în localitatea timișeană Izvin. Bărbatul, care are 48 de ani, iar numele lui este Ionel Marcel Lepa, cu domiciliul în Lugoj, este dat în urmărire generală, conform Adevărul.

Conform descrierii Poliţiei, acesta are 1,85 metri înălţime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuţită, ten deschis, păr şaten, sprâncene arcuite şi o corpolenţă atletică, conform sursei citate.

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Bărbatul care a ucis un polițist se afla la volanul mașinii înainte de tragedie. Unul dintre polițiști i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, dar în loc să respecte indicațiile omului legii, el a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu arma. Glonțul l-a lovit în piept pe polițist. Colegul polițistului a fost și el rănit la picior.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate