Cine era Alexandru, tânărul pe care Zanni îl considera frate. A murit în timp ce el se afla la Survivor

„Fratele” mort al lui Zanni este tânărul care s-a sinucis în luna martie a acestui an, după ce s-a aruncat de pe un cămin din București.

survivor romania
Cine este Alexandru, „fratele” lui Zanni. Tânărul s-a sinucis în luna martie a acestui an
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Zanni a primit o veste devastatoare în timp ce se afla în Republica Dominicană. Câștigătorul Survivor România 2021 a aflat că prietenul său alături de care a crescut, pe care îl considera ca pe un frate, a murit. Alexandru este chiar tânărul care s-a sinucis în luna martie a acestui an, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București, în zona Vitan.

Zanni și Alexandru au crescut împreună la aceeași casă de copii și erau extrem de apropiați. Ei au fost crescuți de mama Teo, o femeie care a avut grijă de ei precum de copiii ei naturali. După ce a plecat la Survivor România, Zanni nu a mai știut nimic de fratele lui. Alexandru a renunțat la facultate și era instructor de fitness. Colegii lui din cămin au mărturisit că tânărul în vârstă de 22 de ani avea probleme cu substanțele interzise. După două ore în care a stat pe acoperișul căminului, Alexandru a recurs la un gest extrem și s-a aruncat în gol. La fața locului au ajuns atât echipajele de salvare, negociatori, cât și fosta iubită a tânărului. După o oră în care au încercat să îl resusciteze, organismul lui Alexandru a cedat și a murit.

zanni
Alexandru s-a sinucis în luna martie a acestui an

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Zanni, despre relația de prietenie cu Alexandru

Zanni a făcut anunțul trist în platoul WOWbiz.ro. Faimosul a mărturisit că Alexandru era precum fratele lui. Ei au crescut împreună și erau și foarte competitivi din multe puncte de vedere.

Citeste si: Toată lumea îl știe pe Zanni, câștigătorul de la Survivor România 2021, dar puțini au văzut-o pe ”mama” lui. Iată cum arată femeia care l-a crescut pe faimos

„Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.

M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an.

Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", ne-a declarat Zanni. Citește mai multe AICI.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies