Cine este actorul desemnat ca fiind cel mai frumos bărbat din lume

Părerile medicilor sunt mereu importante în ceea ce privește sănătatea, însă de această dată ei au decis și cine este cel mai arătos bărbat din lume.

Distribuie pe:

Cine este actorul desemnat ca fiind cel mai frumos bărbat din lume


In articol:

Potrivit specialiștilor, cea mai perfectă față din lume aparține chiar cunoscutului actor Robert Pattinson.

El a fost desemnat ca cel mai frumos bărbat din lume, fiind chiar aproape de perfecțiune.

Celebrul actor a obținut un procent de 92,15% al perfecțiunii fizice, concurând cu alte mari nume cunoscute, cum ar fi David Beckham, Brad Pitt, Bradley Cooper, dar și Kanye West.

"Robert Pattinson a fost în mod clar câstigătorul atunci când toate trăsăturile sale au fost măsurate pentru a defini perfecțiunea fizică.", a declarat De Silva, director al Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery din Londra.

Citeste si: Filmare virală cu o femeie care încerca să își sufoce mama pe patul de spital. Motivul este halucinant: „A obosit să mai aibă grijă de ea”

Citeste si: Mia Khalifa a răspuns celor mai jenante întrebări legate de sex aflate în top doi pe Google. Despre ce întrebări este vorba

Citeste si: Zeci de elevi de la o școală din Brașov au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au acuzat arsuri și usturimi în zona ochilor

Cine este actorul desemnat ca fiind cel mai frumos bărbat din lume

Cum a fost stabilit că Robert Pattinson este cel mai frumos bărbat

Decizia a fost luată în urma unor măsurători bazate pe Secțiunea de Aur.

Conform acestei secțiuni, cu cât raporturile feței sau ale corpului sunt mai apropiate de cifra 1,1618, adică Phi, cu atât persoanele selectate sunt demne de perfecțiune.

„Acest brand nou de computer cu tehnologii de mapare ne permit să rezolvăm misterele a ceea ce îi face pe unii frumoși fizic și această tehnologie de ajută când plănuim operații pentru pacienți", susţine De Silva.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate