Cine este Alexandra Croitoru, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a primit Golden Buzz în preselecții

Cine este Alexandra Croitoru, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a primit Golden Buzz în audiții.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Alexandra Croitoru, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Dragoș Bucur a apăsat pe butonul auriu și a trimis-o pe concurentă în semifinala de la Românii au Talent 2022.

Cine este Alexandra Croitoru, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Alexandra Croitoru de la Românii au Talent, sezonul 12, are 15 ani și locuiește în București. Semifinalista de la Românii au Talent 2022 are o poveste de viață interesantă, care i-a impresionat pe jurații emisiunii.

Însă marele talent al concurentei de la Românii au Talent 2022 este vocea, iar asta a propulsat-o în semifinala emisiunii. Impresionat de vocea Alexandrei, Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu, iar astfel concurenta a devenit semifinalistă.

Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022. Gemenele din Ucraina au reușit să îi uimească pe jurați

”Mă numesc Croitoru Alexandra Paulina, am 15 ani. M-am născut în județul Bistrița Năsăud și m-am mutat în București acum câțiva ani. Să vii direct din Bistrița până în București e foarte greu să te acomodezi cu accentul, cu persoanele.

Sunt altfel persoanele aici. E orașul mai mare, mai periculos, dar înveți.

Am venit la Românii au Talent ca să arăt lumii ceea ce pot și să vadă și alții ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Poate mă vede cineva și reușesc să mă lansez în muzică. Visul meu este doar un vis care nu știu dacă va deveni realitate vreodată.

Sunt adoptată.

Mama mea biologică a murit când aveam eu 6-7 luni. Avea tumoră pe creier. Mai am 16 frați și surori. Eu sunt al șaptesprezecelea copil. Tot ce știu e că tatăl meu biologic m-a abandonat în spital. Nu a vrut să știe nimic de mine, nici măcar nu e trecut în certificat.

Aproape de 11 luni am fost adoptată. Pe părinții mei adoptivi îi consider părinți deoarece m-au crescut, m-au hrănit, m-au trimis la școală.

Mereu mă pot baza pe ei cu orice problemă aș avea. Sunt fericită că am o familie, dar mă simt și singură în același timp pentru că nu știu de unde sunt și cine sunt”, a povestit Alexandra.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Când are loc FINALA Românii au Talent 2022? Vezi cine sunt concurenţii care s-au calificat în galele live

Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Alexandra Croitoru, gravidă la 15 ani

Alexandra Croitoru a povestit în audiții la Românii au Talent 2022 că este însărcinată. Însă, deși are doar 15 ani, semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 12, susține că nu își va abandona copilul.

”În momentul de față urmez să fie mamă. Mi-a schimbat viața total. Mi-am dat seama că pentru copil eu sunt universul lui și că fără copilul ăsta nu aș avut parte de fericire cu adevărat. Copilul ăsta e lumina mea, e fericirea mea. Eu nu îmi abandonez copilul. Am să îl cresc eu și nici nu vreau să îl avortez. Să îmi omor propriul copil.

Mulți oameni mă judecă pentru faptul că sunt gravidă la 15 ani, dar nimeni nu știe prin ce am trecut sau ce simt eu. Atâta timp cât eu și Dumnezeu știm ce s-a întâmplat cu adevărat, nu mai contează nimic. Doar muzica mă înțelege și prin muzică trăiesc”, a mai spus concurenta de la Românii au Talent, sezonul 12.

Citeste si: Cine este Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta este cunoscută sub numele de ”Fata cu vioara”

Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

Alexandra Croitoru, al nouălea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2022

Dragoș Bucur a apăsat Golden Buzz la Românii au Talent 2022 și a trimis-o pe Alexandra Croitoru în semifinala competiției.

Totodată, jurații de la Românii au Talent, sezonul 12, au avut doar cuvinte de laudă la adresa concurentei în vârstă de 15 ani.

”Eu cred că fiecare dintre noi ajungem acolo unde suntem ca rezultat al vieții pe care o ducem și a experiențelor prin care trecem. Tu ai spus că ești adoptată, dar eu cred că asta este parte din viața ta, cu bune și cu rele. Vine cu un bagaj emoțional puternic pentru tine, vine cu niște traume, frustrări și întrebări care sigur te vor măcina toată viața...

Muzica pe care am auzit-o, momentul este format din vocea ta, din felul în care arăți, din cuvintele pe care le-ai spus, din emoția pe care ai transmis-o. Ești un om extraordinar! Ținând cont de toate lucrurile astea...eu cred că trebuie să mergi direct până în capăt”, a spus Dragoș, iar mai apoi a apăsat butonul auriu.

”Mi s-a părut că ai cântat din suflet. Mi-a plăcut și mesajul, dar mi-a plăcut cum l-ai transmis. E tare frumos să întâlnești oameni care nu știu cât de talentați sunt, dar descoperă pe parcurs. Îți doresc un drum frumos dacă asta vrei să faci. Ar fi păcat să nu șlefuiești talentul ăsta pe care îl ai”, a spus Andra.

”E o bucurie să te ascultăm pe tine. Când pui sufletul în ceea ce faci, mai ales în orice act artistic, întotdeauna se simte o diferență. Clar! Cât despre voce și eu cred că o ai dintotdeauna”, a spus Andi Moisescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Zametheea, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a transmis un mesaj puternic

Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022. Gemenele din Ucraina au reușit să facă performanțe

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies