Cine este, de fapt, Cristi Bozgan, mâna dreaptă a Mihaelei Rădulescu la emisiunea Ferma, produsă de Pro TV

Cristi Bozgan, partenerul Mihaelei Rădulescu de la emisiunea ”Ferma”, era până anul trecut, un necunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

cristi bozgan ferma
Cristi Bozgan prezintă Ferma


In articol:

Cine este Cristi Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu la show-ul Ferma, care se difuzează în acest moment la Pro TV? Până anul trecut, acesta era un necunoscut și nu este foarte clar cum a ajuns în echipa de producție a emisiunii ”Ferma” de la Pro TV. Înainte de ”Ferma”, Cristi Bozgan nu avea experiență în televiziune însă cei care au gândit show-ul s-au gândit că au nevoie de un om priceput în tehnici de supraviețuire. Destul de greu de găsit un astfel de om. Noroc cu Mihaela Rădulescu: vedeta cunoștea un astfel de personaj și l-a recomandat pe Cristi Bozgan.

Cristi Bozgan are pregătire militară

Cristi Bozgan, mâna dreaptă a Mihaelei Rădulescu la show-ul Ferma, are experiență militară, este specialist în tehnici de supraviețuire și experiență de cascador.

”Venit din trupele speciale, armată, specialist în tehnici de supraviețuire, în sălbăticie. Însurat, fericit, iubit de ai lui, de noi toți. Un om frumos, un prieten grozav”, spunea Mihaela despre Cristian Bozgan, în urmă cu un an, atunci când nimeni nu știa cine este noul co-prezentator la Ferma.

cristi bozgan
Cristi Bozgan are pregătire militara

Bozgan recunoștea la vremea respectivă că o cunoaște de mulți ani pe Mihaela Rădulescu și că cei doi au făzut parte din același anturaj, cu mai mulți ani în urmă.

”Ne știm de foarte mulți ani! De 20 de ani! Am fost foarte buni prieteni, am făcut parte din aceeași gașcă, iar această regăsire a fost o surpriză plăcută. Mihaela este o persoană minunată, e exact cum o vedeți la televizor”, a spus Bozgan în 2019.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Concurentă de la „Ferma”, eliminată după ce a încălcat regulamentul: „Acum pleci”

Citeste si: Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Raluca Podea îl face praf pe Florin Pastramă, fostul ei iubit! ”E vai și amar de capul lui! Nu a avut niciodată bani, se laudă cu banii altora" EXCLUSIV

Partenerul Mihaelei Rădulescu a impresionat publicul PRO TV

După succesul de anul trecut al emisiunii ”Ferma”, alegerea de a continua în aceeași formulă, cu Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan, a venit ca o consecință firească. Bărbatul și-a dovedit deja calitățile și a reușit să aducă un plus emisiunii la care lucrează, demonstrându-și calitățile. Bozgan are spirit de lider, dă sfaturi foarte bune vedetelor aflate în situații vitrege, în afara zonei lor de confort. Acest lucru a făcut din el un element aproape indispensabil în rețeta emisiunii ”Ferma”.

bozgan si mihaela radulescu
Mihaela Radulescu și CRisti Bozgan, la Ferma

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de COVID decât Romania, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla.

Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Nici Mihaela Rădulescu nu credea că va mai face Ferma

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea.

Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a povestit Mihaela Rădulescu, vedeta neratând ocazia de a-și arăta din nou aprecierea față de prietenul ei din tinerețe.

Cine este, totuși, Cristi Bozgan? Paradoxal, deși acesta apare la televizor, nimeni nu pare să știe foarte multe lucruri despre acesta. Cristi Bozgan rămâne în continuare un pesonaj misterios.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

”Ștefan Bănică jr. și Mihaela Rădulescu au fost împreună la cinema, la ”Titanic”!” Prietena Răduleascăi a povestit tot

Adevărul despre misterioasa relație dintre Mihaela Rădulescu și colegul ei de emisiune! Cristi Bozgan, partener de afaceri cu fostul soț al divei?

Smiley și Claudia Pavel, amor în secret! Prima declarație a cântăreței despre relația lor

Mihaela Rădulescu, declaraţii incredibile despre colegul ei! Uite ce a putut să spună despre Cristian Bozgan!

Puterea Dragostei: George o seduce pe Andreea! Seba răbufnește: „Ai auzit de respingere?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies