Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

Fosta iubită a artistului Grigore Leșe este Iulia Gorneanu. În 2016, femeia a suferit o criză hepatică, în urma căreia a fost la un pas de moarte.

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Grigore Leșe a avut o relație de câțiva ani cu Iulia Gorneanu. Femeie este directorul unei galerii de artă, iar în toamna lui 2016 a suferit un transplant de ficat, în urmă căruia a fost la un pas de moarte.

Cine este Iulia Gorneanu, fosta iubită a lui Grigore Leșe

Iulia Gorneanu este directorul unei galerii de artă și a avut o relație cu Grigore Leșe timp de mai mulți ani. Cei doi au trăit o poveste de iubire intensă, care, din păcate, s-a încheiat.

Fosta iubită a artistului a trecut printr-o perioadă dificilă în toamna anului 2016, când a suferit o criză hepatică în timpul unei călătorii în strainătate. Iulia Gorneanu a fost atunci transportată de urgență la un spital din Heidelberg, Germania, unde a stat mai multă vreme în comă. Viața sa s-a ținut într-un fir de ață până când i s-a făcut un transplant de ficat, care, din fericire, a reușit.

Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Rapsodul Grigore Leșe a trăit o experiență asemănătoare cu cea a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirile făcute de artist: ”Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine”

Citeste si: De ce e bine să ții un tub de pastă de dinți fără capac pe un raft din frigider: trucul care îți salvează frigiderul- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Iulia Gorneanu a avut alături mulți prieteni care au susținut-o în perioada cât era în spital

În perioada cât a stat în spital, Iulia a avut alături diverși prieteni din Germania, dar și unii oameni pe care i-a cunoscut după ce ce s-a trezit din comă. Unul dintre aceștia a fost Elena, o femeie care i-a citit Iuliei poezii.

„Au trecut trei luni de la transplant, au mai rămas două zile până la controlul lunar de la clinica din Heidelberg. Abia ieşisem din comă iar Elena era lângă patul meu.

Mi-a spus că e prietena lui Elisabeth, pe mine mă ştia de pe FB. Şi pentru că nu ne cunoşteam, a venit cu o antologie de poezie românească şi mi-a citit. Mi-a citit zile în şir, mi-a citit până am fost tot mai bine, mi-a citit până ne-am împrietenit. Apoi am aflat că este medic. Eu ştiam doar că este unul dintre îngerii de lângă mine”, povestea fosta iubită a lui Grigore Leșe despre femeia care i-a fost alaturi la greu.

Citeste si: Rapsodul Grigore Leşe e apărat după ultimul scandal: ”Grigore i-a dăscălit pe consătenii care i-au întrerupt un concert pro-bono. La nervi şi (oarecum) pe bună dreptate!”

După două luni în care a stat pe un pat de spital, Iulia a revenit în țară și a vorbit pentru prima oară cu admiratorii săi, care au încurajat-o necontenit în acea perioadă.

Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

Cine este fosta iubită a lui Grigore Leșe. Femeia a fost la un pas de moarte

[Sursa foto: Facebook]

„Astă seară se împlineşte o săptămână de când am ajuns acasă. După 80 de zile. Mă străduiesc să inventez cuvinte nescrise şi nerostite pentru a putea mulţumi. De mâine, vă voi spune poveşti despre moarte şi renaştere. Experiența prin care am trecut va lega ultimele file ale Calendarului Străvechi din anul ce se apropie de sfârşit”, spunea Iulia Gorneanu la acel moment.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul Iuliei Gorneanu: "Traiesc pentru ca a existat un donator inger!"

Iulia Gorneanu si-a revenit complet! Uite ce tinuta indrazneata a purtat femeia FOTO

Rapsodul Grigore Leșe a trăit o experiență asemănătoare cu cea a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirile făcute de artist: ”Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Șoc total pentru Vladimir Putin! La asta nici măcar el nu se aștepta. E TERMINAT

Probleme mari pentru Andreea Mantea: "Ma ustura pielea de mor! Nu va arat mai mult, caci va speriati!" Ce a patit prezentatoarea de la "Casa iubirii"

Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Care a fost picătura care a umplut paharul

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies