Cine este Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar. Cei doi s-au mutat împreună după două luni de relație

Cine este Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar. Vezi cu ce se ocupă noul iubit al gimnastei.

Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar. 

Ce doi locuiesc împreună, deşi au doar două luni de relaţie.

Cine este Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar

Diana Bulimar a uitat complet de existenţa lui Gabriel, fostul ei iubit, care a participat la Exatlon. Gimnasta este implicată acum într-o nouă relaţia şi se pare că dragostea e mare din moment ce ea şi noul ei iubit, Radu Ştefan Dumitrache, s-au mutat împreună, după doar două luni de relaţie.

Citeste si: Afirmația revoltătoare a unei gimnaste din Rusia! Ce a putut să spună Karolina Sevastyanova: ”Aceste persoane sunt iresponsabile”

Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar
Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar[Sursa foto: Instagram]

Noul iubit al Dianei Bulimar, Radu Ştefan Dumitrache, este fotograf, fiind extrem de activ pe reţelele de socializare, unde mai face şi vlogging. Băiatul a studiat la un liceu din Buzău, iar apoi a mers la ​Inginerie Civilă la UTCB-CCIA.

Diana Bulimar şi Radu Ştefan nu doar că s-au mutat împreună după doar două luni de relaţie, ci şi lucrează împreună la un podcast.

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Citeste si: Dezvăluiri picante! Cu câți bărbați s-a iubit Diana Bulimar: ”Sunt geloasă”

Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar
Radu Ștefan Dumitrache, noul iubit al Dianei Bulimar[Sursa foto: Instagram]

Cum s-au cunoscut Diana Bulimar şi Radu Ștefan Dumitrache

Diana Bulimar şi Radu Ştefan Dumitrache au fost invitaţi într-o emisiune TV, iar acolo au povestit cum s-au cunoscut. Cei doi îndrăgostiţi s-au găsit într-o tabără de fotografie. Lui Radu au început să îi strălucescă ochii atunci când a văzut-o pe Diana.

“Am fost într-o tabără de fotografie. Am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar”, a povestit noul iubit al Dianei Bulimar, la TV.

Diana Bulimar
Diana Bulimar[Sursa foto: Instagram]

Diana Bulimar şi Radu Ștefan Dumitrache s-au mutat împreună

Diana Bulimar şi Radu Ştefan Dumitrache s-au mutat împreună după două luni de relaţie, au dat startul unui proiect comun şi se pare că le merge de minune împreună.

“Ne-am mutat împreună. Nu înțeleg, e coșul lângă, e atât de greu? A mai făcut și baschet. Este prima dată cu Radu, când trag să facem ceva. În relațiile de dinainte eram cumva… Radu este videograf și fotograf.

Când ne-am cunoscut, mi-a cerut numărul de telefon pe social media. Când mi-a scris prima dată, mi-a scris clăbuc. L-am întrebat de ce, mi-a spus că e amuzant. Tocmai de aia îl numesc și acum clăbuc”, a povestit Diana Bulimar.

Diana Bulimar l-a dat uitării pe Gabriel Nedelcu

Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu s-au îndrăgostit după participarea la Exatlon. Războinicul și faimoasa s-au afișat pentru prima dată împreună la ziua lui Mihai Berar, fost concurent în sezonul trei al emisiunii.

"Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere… alegerea lor", au dezvăluit apropiații cuplului pentru kfetele.ro, în urmă cu ceva timp.

Însă se pare că iubirea lor s-a destrămat, iar Diana Bulimar este acum fericită în braţele altui bărbat şi anume, Radu Ştefan Dumitrache, cu care s-a mutat deja împreună.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai sexy gimnastă a renunțat la haine! Diana Bulimar, fotografii indecente

Dezvăluiri picante! Cu câți bărbați s-a iubit Diana Bulimar: ”Sunt geloasă”

Didi Bulimar, imagine horror! E vânătă toată și nasul e în pansament

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Pericol nuclear aproape de graniţele României?! Rusia ar putea lua o decizie teribilă în Crimeea

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies