Cine este Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Tânăra mai este cunoscută și ca ”Fata cu vioara”

Cine este Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Jurații au decis că ”Fata cu vioara” merită un loc în semifinală.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta este cunoscută sub numele de ”Fata cu vioara”.

Cine este Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022, i-a impresionat pe jurați cu numărul său din preselecții, de aceea jurații au decis că violonista merită un loc în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

”Dintotdeauna mi-a plăcut să cânt cu vocea, dar tatăl meu a considerat că solistele nu sunt atât de bine tratate și că nu se pretează ca femeie să fii solistă, drept urmare mi-a interzis în totalitate să cânt cu vocea și eu cântam pe ascuns, în baie, sub plapumă, pe oriunde apucam, nu mai să nu mă asculte el pentru că nu era ok”, a spus Raluca la Românii au Talent.

Citeste si: Cine este Anamaria Buțurcă, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta vine dintr-o familie de artiști

Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Raluca Răducanu, fata cu vioara de la Românii au Talent, sezonul 12 

Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 12, cântă de când era mică. Aceasta a studiat la Liceul de Arta din Ploiești ca să învețe să cânte la vioară. Deși ura să cânte la vioară, Raluca Răducanu a continuat studiile și a reușit să termine și Conservatorului din București, specializată tot pe vioară.

De-a-lungul carierei sale, Raluca Răducanu a colaborat cu Filarmonica din București și Opera Comică.

Semifinalista de la Românii au Talent 2022 și-a susținut financiar familia, după ce tatăl său a murit într-un accident de mașină.

De asemenea, frumoasa violonistă de la Românii au Talent, sezonul 12, are un frate în vârstă de 42 de ani, care suferă de o formă avansată de autism. 

Citeste si: Cine este Zametheea, semifinalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta i-a impresionat pe jurați în audiții

Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022

Raluca Răducanu, semifinalista de la Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2022

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Citeste si: Cine sunt Duo Gemini, semifinalistele de la Românii au Talent 2022. Gemenele din Ucraina au reușit să îi uimească pe jurați

Cei NOUĂ concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15  care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 24 de SEMIFINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

UDI Team, al zecelea Golden Buzz de la Românii au Talent 2022, au fost descalificați

Veşti deosebite. Zodiile care vor intra sub protecția astrelor

Informație de ultimă despre DELIA! Anunțul venit chiar acum despre vedeta TV

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Ungurii dau o nouă lovitură în Transilvania. A fost creată o structură completă de învățământ în limba maghiară

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies