Cine este și cu ce se ocupa, de fapt, Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal: "Soția lui a venit din Italia, săptămâna trecută, a bătut-o, nici nu a lăsat-o să intre în curte"

Cine este și cu ce se ocupa, de fapt, Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal: "Soția lui a venit din Italia, nici nu a lăsat-o să intre în curte"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Gheorghe Dincă este presupusul criminal în serie de la Caracal.

Gheorghe Dincă are 57 de ani, este căsătorit și are trei copii: doi băieți și o fată. Bărbatul locuiește singur, soția și cei doi fii muncesc în Italia, fiica lor ar sta la Timișoara. Dincă ar fi fost și el stabilit în Italia, pentru puțin timp, dar a decis să se întoarcă în țară, singur, după ce s-ar fi certat cu partenera de viață.

Cine este și cu ce se ocupa Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Vecinii intervievați au declarat că Gheorghe Dincă ar fi mecanic auto, iar în timpul liber transportă cu mașina lui oameni care fac naveta în zonă, contracost. Localnicii susțin că el obișnuia să ia în mașină, la ocazie, mai ales femei.

Citeste si: Familia uneia dintre fetele dispărute la Caracal, chemată să identifice obiectele fetei! Momente dramatice după descoperirea macabră din această dimineață

Citeste si: Surse: A mai fost găsit un cadavru în fântâna presupusului criminalul din Caracal

Citeste si: Adolescenta dispărută din Caracal avea mii de urmăritori în mediul virtual! Alexandra Măceșanu era foarte talentată la dansuri populare FOTO

Tot vecinii au declarat că presupusul criminal de la Caracal ar fi avut un mare scandal cu soția, chiar săptămâna trecută. "Soția lui a venit din Italia, în urmă cu o săptămână, însă el a bătut-o direct. Nici măcar nu a lăsat-o să intre în curte, așa că femeia s-a întors înapoi în Italia, neavând unde să stea", a spus un martor, anunță România TV.

Gheorghe Dincă are opt câini și locuiește într-o mizerie de nedescris, mai spun vecinii.

Jurnaliștii de la Gazeta Noua au aflat că Gheorghe Dincă era vizat într-un dosar pentru trafic de persoane, întregistrat DIICOT, serviciul teritorial Craiova. Bărbatul era bănuit că ar face parte dintr-o rețea care furniza femei soldaților americani de la baza Deveselu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate