Polițiștii, șocați de ce au găsit în curtea bărbatului din Caracal, bănuit de uciderea adolescentelor: „Nu am cuvinte”

Ce au găsit la fața locului polițiștii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


La scurt timp după ce Poliția Română a făcut primele precizări în legătură cu bărbatul bănuit că le-ar fi ucis pe tinerele dispărute în Caracal, au ieșit la iveală noi dovezi care confirmă faptul că în curtea bărbatului s-au găsit rămășițe umane.

Polițistul Viorel Teacă a postat pe Facebook primele imagini de la fața locului:

„Nu am cuvinte, nu mai am ce sa spun, pur si simplu nu mai stiu! Se pare ca acesta le lua cu taxi, le maltrata pe bancheta din spate si le ducea la locuința lui din Caracal!”, scrie omul legii.

Citeste si: Adolescenta dispărută din Caracal avea mii de urmăritori în mediul virtual! Alexandra Măceșanu era foarte talentată la dansuri populare FOTO

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ultimele cuvinte ale adolescentei dispărute în Caracal: „Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!”

Citeste si: Ce spune un fost polițist judiciar despre cazul fetelor dispărute din Caracal: „Putem avea de-a face cu un „Ted Bundy de România”

Alexandra, ultima adolescentă dispărută, ar fi reușit să sune la 112 înainte să fie ucisă

Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service", ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.

Fapte grave în cazul ucigaşului în serie: Fata dispărută ieri apucase să sune la 112, dar STS a dat locaţia greşită/ Suspectul este audiat
"A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

Principalul suspect se numeşte Gheorge Dincă, are 66 de ani şi este tată a 3 copii. Fiica omului trăieşte în Timişoara, iar băieţii sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate