Cine este Tommy Cash, controversatul artist care a pus "Așa sunt zilele mele" la Electric Castle

Tommy Cash a stârnit o controversă uriașă după ce a pus maneaua "Așa sunt zilele mele" la Electric Castle. El era cunoscut deja pentru stilul lui extravagant.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Tommy Cash pune ironic în seturile lui muzică specifică țării în care cântă. Vine din Estonia și consideră că are suflet de est-european, chestie care se vede și în referințele balcanice din muzica sa, ilustrată cu elementele de kitsch și cu obiceiurile de prost gust din țările post-sovietice, relatează VICE

„Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă «melodie amuzantă din trecut». Toate țările, mai ales Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine”, a declarat Tommy Cash pentru sursa citată.

Organizatorii au luat o decizie radicală: nu-l vor mai chema niciodată la festival!

Maneaua a fost primită cu extaz la Electric Castle, însă organizatorii au decis să nu îl mai cheme niciodată pe Tommy Cash la Electric Castle.

„Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle. 

Ce reacții au avut fanii după decizia organizatorilor

Mai multe persoane i-au criticat pe organizatorii Electric Castle pentru decizia luată.

„Ce ipocriți! Voi ar trebui să aveți o problemă cu modul în care s-a gestionat transportul, nu cu faptul că s-a pus o manea la festival, manea care părea primită foarte bine de public”, „EC, sunteți penibili. Aproape tot rapul și hip hopul din ultimii ani are aceleași mesaje ca manele dar cu alea n-aveți nici o problema. Ce sa zic, foarte politically corect, ma așteptăm la mai mult de la voi. Poate cândva, veți înțelege ca manelele fac parte din cultura balcanica, chiar dacă va plac sau nu” au fost câteva dintre reacțiile celor nemulțumiți de decizie. 

Au fost și păreri pro-excludere. „Obligatoriu: faceți o clauzã în contract, prin care sã le impuneți performer-ilor sã nu-şi mai batã joc de publicul vostru!”, „Maneaua nu are ce căuta în asemenea context. Există spectacole unde se cântă manele și cine le preferă să le caute acolo. Eu sunt de acord cu decizia de a-l refuza pe domnul cu maneaua la EC” au susținut cei care nu vor manele la Electric Castle.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate