Cine este Zarug de la Asia Express sezonul 4. Acesta va face echipă cu Lorelei Bratu

Zarug este unul dintre cei 18 concurenți de la Asia Express sezon 4. El va face pereche cu Lorelei Bratu și se vor lupta împreună pentru marele premiu.

Cine este Zarug de la Asia Express sezonul 4
Zarug și Lorelei, concurenți la Asia Expres 2021[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Zarug și Lorelei Bratu au plecat deja în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților și mulți se întreabă cine este Zarug.

Cine este Zarug de la Asia Express sezonul 4

Zarug a participat și la Chefi la cuțite
Zarug va face echipă cu Lorelei Bratu la Asia Expres 2021[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express sezonul 4. Aceasta va face echipă cu Zarug

Zarug este unul dintre cei 18 concurenți care vor participa la Asia Express Sezonul 4. El va face echipă cu Lorelei Bratu. Cei doi nu sunt atât de faimoși, dar sunt cunoscuți în special în zona online.

Zarug, pe numele său întreg Mihai Dan Zarug, este designer vestimentar în viața de zi cu zi. El a acceptat provocarea de a paricipa la Asia Express 2021 alături de Lorelei Bratu și spune că dacă nu ar fi făcut-o cu siguranță ar fi regretat.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred că va fi the best middle life crisis ever”, a spus Zarug despre competiția „Asia Express”.

Citeste si: Primele imagini de la Asia Expres 2021. Incident în timpul filmărilor în Turcia. Drumul Împăraților a început cu peripeții

Cei doi, alături de toți concurenții și de echipa de producție au plecat deja în Turcia, locul de unde încep filmările pentru Asia Expres 2021. Din Turcia, aceștia vor pleca în Georgia și Azerbaidjan, iar destinațiile următoare sunt surpriză.

Zarug a participat și la Chefi la cuțite

Zarug nu este chiar străin publicului. În 2018, el a apărut la Chefi la cuțite, iar intrarea sa spectaculoasă nu a fost uitată cu siguranță nici de telespectatori și nici de jurați. El a purtat tocuri atunci când s-a prezentat în fața lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Citeste si: Mihai Petre și Elwira Petre, vor participa la Asia Expres 2021: "Marea mea ieșire din zona de confort se întâmplă anul acesta la Asia Expres"

În mediul online, Zarug este apreciat pentru conținutul său. Este urmărit pe Instagram de 7.500 de oameni și are puțin peste 1.800 de postări. Tot de pe rețelele de socializare aflăm că Zarug cochetează și cu muzica. El are mai multe clipuri video în care cântă diverse melodii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, vor participa la Asia Express 2021: "Asia Expres, noi suntem pregătite, tu?"

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, vor participa la Asia Express 2021: "Începem aventura vieții noastre împreună!"

Connect-R și Shift vor participa la Asia Express 2021. Care va fi traseul pe Drumul Împăraților

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies