Ciprian Marica a avut probleme uriașe cu Poliția! A pierdut procesul după ce a contestat o amendă!

Ciprian Marica a avut probleme cu Poliția, contestând în instanță o amendă primită.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ciprian Marica a avut probleme cu Poliția anul trecut. Pe 10 iunie 2019, fostul fotbalist a contestat în instanță o amendă înasată de la Poliție. Marica a figurat ca petent, în timp ce Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti a fost intimat. Obiectul dosarului de la Judecătoria Sectorului 1 a fost anulare proces verbal de contravenţie. (citește detalii despre relația dintre Ciprian Marica și Bianca Drăgușanu)

Citeste si: Ciprian Marica, unul dintre cei mai stilati fotbalisti romani! Uite cata atentie da look-ului sau

Citeste si: Ciprian Marica a avut un accident rutier în timp ce se îndrepta spre sediul unei televiziuni

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Procesul a avut mai multe termene amânate, pentru administrarea probelor, iar verdictul final, venit pe 7 noiembrie 2019, i-a fost defavorabil lui Marica: „Respinge, ca neîntemeiată, plângerea contravenţională. Cu drept de a formula apel în termen 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 07.11.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

Ciprian Marica a avut probleme cu Poliția. Nu a făcut apel 

Marica nu a făcut apel, astfel că a pierdut procesul. Plangerea contraventionala reprezinta cererea prin care contravenientul contesta, in fata instantei, legalitatea si/sau temeinicia procesului verbal de contraventie incheiat de organul constatator.

 Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în prim-plan, după ce o filmare  compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică.Cei doi au fost surprinși, în 2019,în aceeași cameră de hotel de soțul femeii, dar filmarea a apărut în spațiul public de-abia pe 29 aprilie 2020.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama lui Ciprian Marica intervine în scandalul în care este implicat fiul ei. Ce a spus femeia? „Sunt valori...”

Scandalul momentului. Iubita și amanta lui Marica față în față. Ce au făcut cele două

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Reacția spumoasă a lui Micutzu după ce a văzut filmulețul cu Ciprian Marica: „Cât calm, bă băiatule. Eu mă enervez când...”

Cele mai tari glume și MEME-uri despre scandalul lui Ciprian Marica: „Ce punct ai selectat pe declarație când ai făcut deplasarea?/ Ai N-Ai mingea, tot marchezi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies