Ciprian Marica a avut probleme uriașe cu Poliția! A pierdut procesul după ce a contestat o amendă!

Ciprian Marica a avut probleme cu Poliția, contestând în instanță o amendă primită.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ciprian Marica a avut probleme cu Poliția anul trecut. Pe 10 iunie 2019, fostul fotbalist a contestat în instanță o amendă înasată de la Poliție. Marica a figurat ca petent, în timp ce Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti a fost intimat. Obiectul dosarului de la Judecătoria Sectorului 1 a fost anulare proces verbal de contravenţie. (citește detalii despre relația dintre Ciprian Marica și Bianca Drăgușanu)

Citeste si: Ciprian Marica, unul dintre cei mai stilati fotbalisti romani! Uite cata atentie da look-ului sau

Citeste si: Ciprian Marica a avut un accident rutier în timp ce se îndrepta spre sediul unei televiziuni

Citeste si: Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Procesul a avut mai multe termene amânate, pentru administrarea probelor, iar verdictul final, venit pe 7 noiembrie 2019, i-a fost defavorabil lui Marica: „Respinge, ca neîntemeiată, plângerea contravenţională. Cu drept de a formula apel în termen 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 07.11.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

fara descriere

Ciprian Marica a avut probleme cu Poliția. Nu a făcut apel 

Marica nu a făcut apel, astfel că a pierdut procesul. Plangerea contraventionala reprezinta cererea prin care contravenientul contesta, in fata instantei, legalitatea si/sau temeinicia procesului verbal de contraventie incheiat de organul constatator.

 Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în prim-plan, după ce o filmare  compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică.Cei doi au fost surprinși, în 2019,în aceeași cameră de hotel de soțul femeii, dar filmarea a apărut în spațiul public de-abia pe 29 aprilie 2020.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate