Ciprian Mariș și Ion Surdu revin în ring! ”Nu mai puteam, aveam chef nebun de o luptă!

Faimoșii celui de-al treilea sezon al Exatlon, Ciprian Mariș și Ion Surdu revin, pe 27 iulie, în ring, pentru o primă luptă de după perioada câteva luni în care au stat departe de scena sporturilor de contact.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Urmând să se desfășoare în București, luptele lui Ciprian Mariș și a lui Ion Surdu, vor avea loc, cel mai probabil, fără public.

Citeste si: Faimoșii Ciprian Mariș și Mădălina Vlad vă învață cum să scăpați de ”colăcei” în cuplu! Mișcarea poate fi distractivă și consolida relația

Citeste si: Adevărata Putere a dragostei! Ce fac doi dintre Faimoșii care se iubesc nebunește! Imagini de senzație cu Mădălina Vlad și Ciprian Mariș în plină acțiune

Citeste si: Poveste de dragoste neașteptată între doi faimoși de la Exatlon! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva! ”Am ținut totul secret până acum”! Declarații exclusive

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

”Chiar îmi pare rău că, probabil, vom lupta fără public. Nu e nimic stabilit, dar bănuiesc că așa vor avea loc, urmând să fie transmise doar la televizor. Dar, oricum, mă bucur că voi intra, din nou, în ring. Nu mai puteam, aveam un chef nebun de o luptă”, ne-a spus, în exclusivitate, Ciprian Mariș.

fara descriere

Mai mult decât atât, recunoaște Faimosul Ciprian Mariș, este o luptă dificilă. ”O să fie o luptă foarte grea, este un adversar de calibru. Îmi convine, normal, este un pas înainte și pentru mine să lupt cu adversari atât de valoroși, dar, recunosc, va fi foarte greu. În plus, fără sprijinul publicului este mai ciudat să intri în ring, dar voi face tot ce voi putea să fac o figură frumoasă și, normal, să înving”, ne-a mai spus Ciprian Mariș.

În altă ordine de idei, recunoaște Faimosul Ciprian Mariș, în ultima perioadă s-a antrenat la modul intensiv. ”În perioada stării de urgență m-am antrenat mai mult acasă, în parc sau pe stadion... Acum însă am revenit în sala de antrenamente, mă antrenez la modul serios pentru lupta de pe 27 iulie, mai ales că vreau să mă întorc în ring, la București, cu o victorie”, ne-a mai spus Ciprian Mariș.

fara descriere

 

Ciprian Mariș, antrenamente intense alături de iubita lui, Mădălina Vlad

”De când stăm împreună, am învățat-o pe Mădălina cum trebuie să mă antreneze, cum să îmi fie parteneră și la antrenament, iar ea a prins foarte repede mișcările. Acum mă ajută foarte mult și, cred eu, asta ne apropie și mai tare”, ne-a spus, în plină stare de urgență generată de coronavirus, Ciprian Mariș.

De altfel, relația dintre Ciprian Mariș și Mădălina Vlad are deja câteva luni, iar campionul MMA a explicat-o în câteva cuvinte. ”Bărbații cu ambiții mari nu caută fete superficiale care doar sa fie în plus, ci femei cu zâmbetul pe buze ce le pot fi alături în drumul spre succes!”, a scris Ciprian Mariș postând și o fotografie cu Mădălina Vlad zâmbind alături de el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate