Ciprian Silaşi, declaraţii bombă despre Mirel Drăgan! Cum tranşează, după Exatlon, Războinicul disputa cu Faimosul

Rivalitatea dintre Faimoşi şi Războinici din acest sezon al Exatlon România a fost, probabil, dusă la extrem de Ciprian Silaşi şi de Mirel Drăgan, aceştia ironizându-se reciproc de fiecare dată când au avut ocazia.

Autor: Radu C. Munteanu

La un moment dat, Mirel Drăgan şi-a poreclit adversarul, pe Ciprian Silaşi, ”Fuego”, lucru care, probabil, a fost savurat de întreaga echipă a Faimoşilor şi primit cu zâmbetul pe buze de Războinic.

Întors de la Exatlon, Ciprian Silaşi a vorbit despre acel moment, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro! şi a recunoscut că rivalitatea cu Mirel Drăgan nu este una care să depăşească momentele petrecute în Republica Dominicană.

”Este o onoare să fiu comparat cu Fuego, este o onoare că sunt considerat un muzicant. Eu, până la urmă, mă consider un om simplu (…) şi nu am ce să comentez pentru că Fuego este un artist consacrat şi tot ce a făcut este bine”, ne-a spus Ciprian Silaşi cu zâmbetul pe buze.

Mai mult decât atât, recunoaşte fostul Războinic, relaţia cu Mirel Drăgan nu este chiar atât de rea pe cât se crede. ”Nu se ştie dacă nu vom fi amici chiar, nu se ştie… Pentru că, acolo, noi ne-am transformat, a trebuit să ne adaptăm acelui stil de viaţă, a trebuit să supravieţuim şi ne-a fost greu. Totul e posibil, nu se ştie niciodată cum ne întâlnim, cum ne înţelegem”, ne-a mai spus Ciprian Silaşi.

Ciprian Silaşi, eliminat după mai bine de două luni de competiţie

Ciprian Silaşi este un sibian pasionat de muzică populară, iar povestea lui de viaţă este una fabuloasă. A lăsat cariera de model pentru cea de cântăreţ, iar apoi s-a înscris la Exatlon pentru a concura de partea Războinicilor.

Culmea, pe când era mai tânăr, Ciprian Silaşi defila pe marile podiumuri, era prezent în pictoriale, coperte de reviste şi prezenta modă pentru designeri cunoscuţi. Pasiunea pentru cântecul popular i-a fost insuflată de părinţi, iar după ce tatăl lui nu a mai fost a început să ia lecţii de canto şi să se dedice muzicii populare.

Doar că, brusc, el a luat o decizie incredibilă: să meargă la Exatlon, să îşi încerce puterile şi să îşi facă fiul mândru, reuşind acest lucru prin prezenţa constantă în topul celor mai buni atleţi, deşi nu e sportiv de meserie. "Îmi pare rău că nu am putut face mai mult pentru această frumoasă echipă care s-a dovedit a fi o familie. Abia acum începe viaţa noastră, ca şi familie, ca şi grup.

Iar noi, mare parte, vom păstra legătura şi vom fi apropiaţi. Mă bucur că nu am pierdut timpul, am câştigat două luni cu lucruri şi oameni fani", au fost cuvintele lui Ciprian, în momentul în care a fost eliminat, la duel, de Doru Meseşan.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicul Ciprian Silaşi le-a purtat noroc colegilor din faţa televizorului: ”Cu gândul la ai mei. Port şosetele pe care le purtam şi acolo, şi care ne aduceau noroc deseori!”...

Ciprian Silaşi, dezvăluiri halucinante despre “războinica” Simia! “Era geloasă! Îl plăcea pe Iulian" Invitat la "Ştafeta mixtă" de pe WOWbiz.ro, cântăreţul a mai...

Diana Senteş îi ia apărarea lui Ciprian Silaşi, în discuţia aprinsă cu Naomi Muscă: ”Soţia lui poate să înţeleagă altceva acasă”

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Diana Șoșoacă și-a ieșit din minți. Depune plângere penală: Să-l rețină pe domnul Cîțu imediat. E o amenințare cu moartea

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies