Ciprian Silaşi, dezvăluiri halucinante despre “războinica” Simia! “Era geloasă! Îl plăcea pe Iulian" Invitat la "Ştafeta mixtă" de pe WOWbiz.ro, cântăreţul a mai spus: "Când a văzut că Iulian nu îi dă atentie, a început să-l atace cu Corina”

Fostul concurent de la Exatlon, războinicul Ciprian Silaşi a povestit ce a determinat-o pe Simia să spună bârfe nefondate despre Pîtea si Corina Petruţ.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

În urmă cu câteva zile, Ana Simia Tăran a şocat toţi fanii Exatlon! Fosta “razboinica’ a  susţinut că relaţia pe care Iulian o are cu concurenta Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic ar fi, de fapt, una de fatadă, prin care românul să acopere, de fapt, aventura cu o colegă, Corina Petrut. 

Motivul pentru care Iulian ar fi apelat la această stratagemă, după părerea Simiei, ar fi fost ca aşa-zisă aventura să nu ajungă la urechile iubitului Corinei.

Simi a făcut această afirmaţie într-un comentariu postat pe un grup de tip fan-club pe Facebook, atunci când unul dintre telespectatori s-a întrebat dacă mexicancă are sentimente pentru Iulian Pîtea.

”A ieşit în evidentă (Iulian, n.r.) ca să o salveze pe Corina. Pentru că (pe) Corina şi Iulian i-am văzut în WC că se sărutau... Şi acum, să îi arate lui Radu (iubitul Corinei, n.r.) că nu este adevărat, viermele o foloseşte pe săraca fată” ,a scris Ana Simia pe adresă de socializare.

Simia de la Exatlon era geloasă! "Îl plăcea pe Iulian încă de la început"

Afirmaţiile fostei “razboinice" sunt însă infirmate de colegul ei, Ciprian Silasi! În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, acesta a afirmat că, în realitate, Simia de la Exatlon era geloasă! (incredibil, intra sa vezi ce mexican s-a indragostit de "razboinica" Betty  in Republica Dominicana)

“Ea îl plăcea încă de la început, dar Iulian nu prea îi dădea atenţie.

Femeia sărea pe el, îl luă în braţe aşa…din senin, îl pupa, semn că nu îi era indiferent deloc, din contra, avea o slăbiciune pe faţă! Cum bărbatul nu a vrut să facă nimic cu ea, a început să îl atace în privinţă Corinei. Nu e nimic adevărat în ce spune Simia, nu există vreo relaţie la toaletă sau oriunde altundeva! Ea este pur şi simplu geloasa”,a spus Silasi!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Vancea a refuzat să se ducă la Exatlon în primul sezon! De ce nu a fost de acord atunci să plece în Dominicană

Diana Belbiţă a provocat un scandal uriaş după ce a criticat-o pe Cristina Nedelcu de la Exatlon! Fanii actualei concurente au ripostat imediat ”Eu zic să încetezi acest circ pe...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

INTERZIS la vaccin! Virgil Musta a spus exact cine nu trebuie sub nicio formă să se vaccineze cu Pfizer

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

De ce se îngraşă bărbaţii după ce se căsătoresc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies