Ciprian Tătăruşanu este blestemat, într-un singur an i-au murit doi colegi! Davide Astori a făcut infarct, în timp ce Emiliano Sala s-a prăbuşit cu avionul!

Se poate spune că Ciprian Tătăruşanu este blestemat, după dramele din ultimul an.  

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

În ultimul an, Ciprian Tătăruşanu este blestemat. Portarul echipei naţionale este bulversat de veşti dramatice. Luni seară, argentinianul Emiliano Sala (28 de ani), colegul său de la Nantes, care tocmai se transferase la Cardiff,  se afla într-un avion de mici dimensiuni ce a dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii, în timpul unui zbor între Nantes şi Cardiff. (vezi care a fost ultimul mesaj al lui Emiliano Sala)

Citeste si: Cea mai mare dorinţă a tricolorului Ciprian Tătăruşanu s-a indeplinit. Indragitul sportiv va avea o fetita. Vezi cat de sexy este iubita fotbalistului. FOTO!

Citeste si: Iubita fotbalistului Tatarusanu arata IREAL de bine in costum de baie! A nascut de doua ori, dar are un corp perfect! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Baiatul lui Sumudica l-a scos si el tap ispasitor pe Tatarusanu!

Ciprian Tătăruşanu este blestemat. S-a fotografiat cu Sala înainte de accidentul aviatic

Avionul nu a fost încă găsit, dar şansele de supravieţuire ale lui Sala şi pilotului sunt nule. Cu doar câteva ore înainte, Sala se fotografiase alături de prietenii săi de la Nantes, inclusiv cu Tătăruşanu, care îi uraseră succes la noua echipă. Cu nici un an în urmă, Tătăruşanu a fost pentru prima oară îndoliat. Pe 4  martie 2018 a murit în somn Davide Astori (31 de ani), fostul său coleg de la Fiorentina.

fara descriere

Ciprian Tătăruşanu este blestemat. S-a dus din Franţa în Italia pentru funeraliile lui Astori

E clar că Ciprian Tătăruşanu este blestemat. Astori a murit din cauza unei afecţiuni a inimii, tahiartitmie, bătăile acesteia fiind din ce în ce mai accelerate. Tătăruşanu şi Astori au fsot colegi la Fiorentina între 2015 şi 2017. Deşi, între timp, se transferase la Nantes, Tătăruşanu s-a dus la Florenţa pentru a participa la funeraliile prietenului său.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate