Clasament-surpriză la Survivor! Faimoasa Emy, mai bună decât Andrei! Grațiela, cifre mai bune decât Asiana

După aproape 3 luni de concurs, clasamentul celor mai eficienți participanți de la Survivor România este o adevărată surpriză.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Surprize mari în clasamentul celor mai eficienți participanți de Survivor România 2020. Într-o statistică generală, realizată de la înnceputul competiției și până acum (doar cu concurenții rămași în cmpetiție plus Grațiela, eliminată seara trecută), realizată de pagina de Instagram Suvivor.Statistici, primul loc este ocupat de faimoasa Emy Alupei. Aceasta a jucat de 8 ori și are 7 victorii, având un procentaj uriaș, de 87,5%.

Următoarele trei locuri sunt ocupate de 3 războinici: Andrei (65 meciuri, 44 victorii, procentaj 67,9%), Karina (54 meciuri, 33 victorii, 61,1%) și Lola (64 meciuri, 38 victorii, 59,3%). De remarcat aici ascensiunea Karinei, care de când a devenit iubita lui Andrei a devenit cea mai bună războinică. Următoarele locuri sunt ocupate de Mihai și Cezar de la Faimoși cu procentaje asemănătoare. 

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a pus-o Duban pe Grațiela să jure la scurt timp după ce faimoasa a fost eliminată de la Survivor România! ”Este primul lucru pe care ți-l cer”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Grațiela Duban a părăsit competiția Survivor România! Primele declarații cu lacrimi în ochi, înainte de întoarcerea în România: „Las o parte din sufletul meu aici”

Citeste si: Nervi intinsi la maximum la „Survivor Romania”! In aceasta seara, inca o eliminare din echipa Faimosilor! Si in tabara Razboinicilor se ascut „sabiile”; Andrei si Lola, conflict deschis

Citeste si: Nervi intinsi la maximum la „Survivor Romania”! In aceasta seara, inca o eliminare din echipa Faimosilor! Si in tabara Razboinicilor se ascut „sabiile”; Andrei si Lola, conflict deschis

Elena, abia pe 12 dar a doua la fete între Faimoși

Cea mai bună Faimoasă , după Emy, este Elena, care are și cele mai multe trasee la activ dintre toți concurenții (76 meciuri, 37 victorii, 48,6%). Grațiela a încheiat competiția cu cifre peste ale Asianei (51 meciuri, 21 victorii, 41,1% față de 75 meciuri, 26 victorii, 34%).

Cel mai slab concurent de la Survivor este războinica Alice, care are 10 meciuri, 3 victorii și procentaj 30%.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Survivor Romania. Reactia lui Andrei Duban dupa nominalizarea spre eliminare a sotiei sale

Ce a spus Grațiela la Survivor România despre soțul ei în urmă cu doar o zi! ”Dubane, dacă mai vrei un copil cu mine, sper să se mai poată”

Leacul minune în sezonul rece. Te protejază mai bine decât un medicament. Cum îl folosim corect

De data asta, George Burcea a comis-o grav. Mai rău nu se putea...

Ce se întâmplă cu adevărat între Grațiela și Ghiță la Survivor România! Un fost faimos spune totul despre relația lor din Republica Dominicană! ”Au o conexiune”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies