Claudia Păstrășcanu a câștigat prima bătălie în procesul de divorț împotriva lui Gabi Bădălău. Ce au decis magistrații

Magistrații i-au dat câștig de cauză artistei. Ce se întâmplă în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Claudia Pătrășcanu a anunțat în luna august a acestui an că ea și Gabi Bădălău nu mai formează un cupu și că vrea să divorțeze de tată copiilor ei.

Magistrații din Bolintin Vale au decis ca cei doi copii pe care artista și fostul ei soț îi au împreună să rămână la ea, în Constanța și să petreacă dow weekend-uri pe lună cu tatăl lor. Clauda Pătrășcanu nu a fost deloc mulțumită de această decizie, așa că a făcut apel. Umrătoarea înfățoșare în fața magistraților va avea lor pe data de 11 decembrie 2019.

„Viața e imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Am uitat efectiv, s-a pus ca un văl pe fața mea și aș descrie despre ultimii trei ani doi copii absolut superbi, minunați și înțelepți. Mulțumesc pentru acești copii minunați, urăsc minciune, prefer și accept să spui lucrurilor pe nume și să fii sincer. De multe ori, faptul că sunt dreaptă, deranjează, dar așa sunt eu”, a declarat Claudia Păstrășcanu.

fara descriere

Claudia Pătrășcanu a anunțat că se desparte de Gabi Bădălău în august

Dacă la începutul acestui an Claudia Patrașcanu vorbea doar în cuvinte frumoase despre familia pe care o are cu soțul ei, în august frumoasa vedetă a decis să dea cărțile pe față. În luna ianuarie povestea că partenerul ei de viață își mai dorește încă un copil și spunea că este o mamă fercită și împlintă. Câteva luni mai târziu, ea a ajuns la capătul puterilor.

Citeste si: Anda Adam e însărcinată? Fetița ei, Evelin, își dorește un frățior

Claudia Pătrășcanu a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj în care a împărtășit cu toată lumea faptul că nu avea o relație așa cum a visat și că soțul ei o umilea și a înșelat-o de mai multe ori în ultimul an.

„După atata umilința, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni...... Renunț! Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr-un an cât intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu....... Lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște...... restul nu contează! Atata timp cât Dumnezeu ne da sănătate,l e putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”....... Și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia Patrașcanu pe pagina ei de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate