Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare cu Gabi Bădălău: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"

În plin divorț, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre despărțirea de Gabi Bădălău, în direct la TeoShow.

Autor: A.N.C

Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"
Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"

Claudia Pătrășcanu a anunțat anul trecut, la jumătatea lunii august, că ea și soțul ei, Gabi Bădălău, nu mai formează un cuplu. Atunci, artista a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care spunea că a fost supusă multor umilințe de-a lungul căsniciei și că a fost înșelastă de mai multe ori de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii.

La cinci luni după anunțul despărțirii, Claudia Pătrășcanu a decis să vorbească din nou despre relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău. În plin divorț, a povestit despre cum s-a schimbat soțul ei atunci când în viața lui a apărut o altă femeie.

Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"
Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"

"Piesa s-a lansat și a apărut după o furtună. Așa a apărut și piesa. Tată de duminică este un vers gândit de Răzvan. Sunt mulți tati care sunt plecați de acasă, în străinătate, sunt multe familii divorțate.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

La mine în piesă, el a hotărât, am discutat, el nu a vrut să ia în serios ce am discutat și s-a ajuns aici. Important este că am trecut peste.

Să reușim să dăm mână și să mergem înainte de dragul copiilor. Eu n-am vrut niciodată să renunț la muzică, însă am făcut-o de dragul familiei. Mi-am văzut de copii timp de 5 ani.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri tulburătoare în plin divorț! Ce a spus despre Gabi Bădălău

Citeste si: Claudia Pătrășcanu, dezorientată și în mall, după divorțul de Gabi Bădălău Se plimbă cu o sacoșă în mână și își roade de zor un deget| VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Claudia Păstrășcanu a câștigat prima bătălie în procesul de divorț împotriva lui Gabi Bădălău. Ce au decis magistrații

După ce s-a născut al doilea copil, lucrurile s-au răcit. Erau doi copii, atenția mea era mai mult îndreptată către ei. Eu nu i-am acordat atenția maximă soțului, însă nu consider că acesta este un motiv să-ți neglijezi familia, soția. Nu este un motiv ca soțul să-și neglijeze familia.

Sunt șase luni de când m-am despărțit de tatăl copilului și încep să realizez niște lucruri.

Și în timpul relației tot primeam mesaje de la oameni, când era văzut. L-am tot întrebat ce se întâmplă. Cu un an în urmă am decis să ne despărțim. Atunci când am aflat că ar fi cu cineva, am încercat să discutăm. Mi-a confirmat mereu că nu vrea să ne despărțim, că mă iubește, că nu vrea să-și piardă familia. Asta am auzit mereu. Există dorința de împăcare. Da, aud și acum asta. Acum vreau să fac lucrurile în așa fel încât să-și fie și mie bine.", a declarat Claudia Pătrășcanu la TeoShow.

"Eu pe tatăl copilului meu l-am luat din dragoste. L-am iubit enorm. Nu vreau să se înțeleagă altceva. Noi am dus o viață normală. El nu avea nimic când noi ne-am întâlnit. El a stat la mine acasă, părinții lui aveau bani, nu el. Eu l-am iertat. Aș vrea să-i mulțumesc lui Gabi pentru tot ce mi-a făcut, ce mi-a făcut rău, pentru că mi-a făcut rău. Dar îi mulțumesc acum pentru că m-am trezit. Acum nu vreau să ne împăcăm. Nu-mi spune inima asta. Acum îmi doresc să ne întelegem, să fim prieteni. Să ne înțelegem bine.", a mai spus Claudia.

"În 2020 vă împăcați, simt eu asta. Nici nu apucați să divorțați", a spus Bursucu.

"Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată", a mai spus Claudia la TeoShow.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu, primul interviul împreună cu noul iubit! Cum i s-a schimbat viața la patru luni de la moartea fostului partener

Mesajul plin de durere al Simonei, văduva lui Mihai Constantinescu: "Rămâi iubirea mea"

Război total în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop și familia Alexandrei Măceșanu, la cuțite

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

AUR face anunţul serii! Cutremur pe scena politică. Jaf de milioane de euro

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Fantoma lui Marilyn Monroe surprinsă într-un filmuleț pe TikTok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies