Claudia Pătrășcanu, acuzată că vrea să facă avere din pensia alimentară de la Gabi Bădălău: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?”

Claudia Pătrășcanu a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj acid, după ce a fost acuzată că ar vrea să se îmbogățească de pe urma pensiei alimentare de la Gabi Bădălău.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Claudia Pătrășcanu si gabi badalau

Claudia Pătrășcanu a anunțat anul trecut, la jumătatea lunii august, că ea și soțul ei, Gabi Bădălău, nu mai formează un cuplu. Atunci, artista a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care spunea că a fost supusă multor umilințe de-a lungul căsniciei și că a fost înșelată de mai multe ori de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii.

Acuzată că ar vrea să facă avere de urma penisie alimentare pe care ar trebui să o primescă de la Gabi Bădălău pentru cei doi copii pe care îi au împreună și care stau la ea, Claudia Pătrășcanu s-a apărat.

Claudia Pătrășcanu

„S-a scris in presa ca astept avere si pensie alimentara ca sa-mi reconsolidez cariera... pai daca ar fi fost asa... asteptam nu?!
N-am ajuns nici macar la primul termen dat de catre instanta pentru divort.
Din fericire, nu am asteptari nici de la sotul meu, nici de la instanta! Ce asteptari as putea sa am dintr-un salariu minim pe economie al sotului meu???
Mi-am demarat singura proiectele pentru traiul si binele nostru. Imi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta si tot ce fac, voi face pentru ei si pentru confortul lor, sa le fie cel mai bine!!!!”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe pagina ei de Facebook, după ce a citit speculațiile legate de divorțul de Gabi Bădălău.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu a revenit la sentimente la bune?! Artista nu exclude total o împăcare cu Gabi Bădălău: "Dacă ne împăcăm, aici venim prima dată"

Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu, replică acidă

„Dupa ce am fost dati afara din casa, tatal copiilor mei nu a avut niciodata restrictii sa-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar ca i-a vizitat cand a avut timp si dispozitie, ca era drumul lung pentru el. Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatal lor si a nu mai fi supusi la naveta Bolintin-Agigea, am ales sa ne mutam la Bucuresti, fara sa astept „averi si pensii alimentare”. Nu am solicitat nimic pentru mine personal, NICIODATA, a fost alegerea sotului meu calea judecatoreasca. Acum, sa decida legea si orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru ca in primul rand ei merita TOT, pe lumea asta. Este normal ca eu, ca mama, sa fac ce-mi sta-n puteri pentru ei.
Pana in prezent, consider ca doar de liniste si pace au nevoie sufletele mele minunate, atat! Restul am eu grija s-o ducem bine...pana la pensia mea, nu pana la a lor (din partea tatalui)”, a concluzionat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate