Claudia Pătrășcanu dorește să înceapă o nouă relație? Declarațiile artistei: ”Nu mi-am pierdut încrederea în bărbaţi, pentru că nu sunt toţi la fel”

Claudia Pătrășcanu își dorește să se vindece și să își dea șansa de a avea o nouă relație.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Claudia Pătrășcanu este deschisă unei noi relații?! Deși a avut parte de experiențe neplăcute în dragoste, vedeta nu ar zice nu unei viitoare relații, la momentul potrivit.

Claudia Pătrășcanu dorește să înceapă o nouă relație?

Claudia Pătrășcanu a declarat că momentan nu se simte pregătită pentru o nouă relație, însă nu exclude ca pe viitor să se aventureze într-o nouă relație, fiindcă nu și-a pierdut încrederea în bărbați.

„Când vii după o asemenea furtună, vrei să te linişteşti, vrei să fii vindecată, cu sufletul deschis, pregătită, iar eu nu mă simt pregătită de o nouă relaţie. Nu m-a meritat niciodată şi nu mă merită. Sunt prea bună, prea umană pentru el. Asta nu înseamnă că voi rămâne singură toată viaţa, nici că mi-am pierdut încrederea în bărbaţi, pentru că nu sunt toţi la fel. Încă mai cred în iubire, pentru că asta a lăsat Dumnezeu pe pământ, dar nu e momentul acum pentru o nouă relaţie.”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru OK! Magazine.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Cristina Șișcanu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă: „Să nu mă bănuiți...”

Claudia Pătrășcanu vrea să fie iubită

Artista își dorește fie iubită, respectată și apreciată. Claudia Pătrășcanu se declară o femeie sensibilă, care poate fi rănită ușor.

Citeste si: Județul din România în care se redeschid restaurantele, cafenelele și sălile de cinema

„Sunt puternică, dar nu pot scăpa de sensibilitate. Sunt prea sensibilă, îmi doresc prea mult adevărul şi uneori nu e aşa o calitate chestia asta, că poţi fi rănit mult mai uşor. Eu pun la suflet toate lucrurile care mi se întâmplă şi am suferit din pricina asta. Vreau să găsim o soluţie să fim bine pentru copii, îmi doresc să se termine într-un fel sau altul.

Nu-mi doresc să mai fiu cu el, nu mai văd un viitor împreună, pentru că merit să fiu iubită, apreciată, respectată şi fericită.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, în război cu fostul soț. Mesajele care îl incriminează pe Gabi Bădălău

Scandal monstru în showbiz! O celebră cântăreață din România, acuzații grave la adresa fostului soț: „A spus că o să plătească pe cineva cu o mașină să intre în mine și va...

Claudia Pătrășcanu, mesaj cutremurător: "Mă vor în pământ! Rugați-vă pentru mine!"

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Molima care a lovit România. Face deja prăpăd. Autoritățile au închis traseele

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Blestemul Faraonilor se pregătește să facă noi victime! O descoperire epocală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies