Clipe de cosmar pentru Nicoleta Nuca! Vedeta a fost la un pas de a-si pierde viata

Nicoleta Nuca a povestit una dintre cele mai neplacute experiente prin care a trecut.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Nicoleta Nuca a avut parfte de o experienta extrem de neplacuta iarna trecuta. Frumoasa cantareata era cu o prietena inmasina cand a facut pana. Cele doua fete si-au petrecut sase ore in masina asteptand sa fie salvate.
 
“Mi s-a întâmplat să supravieţuiesc chiar iarna asta după un accident suferit în zona Braşovului. Deşi merg cu echipa mea, de data aceea eram cu o prietenă. Maşina noastră a făcut pană destul de urâtă, pană dublă, era iarna. Am rămas blocate pe marginea drumului. Am avut ghinionul să nimerim într-o curbă foarte strâmtă, să vină un şofer care pe contrasens şi a făcut curbă foarte largă crezând că e unicul şofer de pe drumul ăla. 
 
Eu având o maşinuţă mai mică, am dat în dreapta, era intuneric fără stâlpi de lumină şi am intrat cu roţile în şanţ, iar două din lateral s-au tăiat şi am făcut pană Am stat 6 ore până mi-au trimis altă maşină, era rig, norocul meu a fost că alimentasem înainte şi am stat pe încălzire până am fost luate de acolo”, a povestit Nicoleta Nuca pentru click.ro. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate