Clipe de groază pentru Anamaria Ferentz: „Sunt în stare de șoc". Artista a facut accident in America

Anamaria Ferentz a trecut prin clipe înfricoșătoare, chiar în ajun de Moș Nicolae.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un grav accident rutier în America.

Citeste si: Adi Minune și-a urcat soția pe o... cămilă! Regele manelelor a ajuns în deșert și i-a dat emoți lui Cati

Citeste si: Scandal uriaș între Andreea Podărescu și tatăl fiului ei! ”M-a bătut cu pumnii și picioarele în fața copilului meu” EXCLUSIV

Citeste si: Dragoș Bucur, enervat la culme de o instituție bancară. Imaginea revoltătoare cu degetul din mijloc: „Mai bine ai avea un pic de rabdare, in loc sa postezi gesturi obscene”

Clipe de groază pentru Anamaria Ferentz. „Sunt în stare de șoc"

Pe contul personal de socializare, artista a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut, mulțumind lui Dumnezeu că a scăpat cu viață, mai ales că mașina a fost distrusă în totalitate: „O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri. Nu știu. Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.

fara descriere

2019, an cu ghinion pentru Anamaria Ferentz

Vedeta a spus câteva cuvinte și despre despărțirea de iubitul ei mai tânăr. Cei doi s-au desparțit în vara acestui an. Anamaria a spus ca nu mai aveau planuri de viitor împreună și că distanța i-a determinat să se despartă.

fara descriere

 „Despre relaţia cu Christopher pot spune doar că a fost una dintre cele mai frumoase relaţii ale mele. Din păcate însă, din cauza meseriei pe care o are, el trebuie să fie ba 3 ani într-o ţară, ba 3 luni într-un oraş, 4 în alt oraş, 5 în altă ţară şi tot aşa – ceea ce nu se coordonează cu viaţa pe care mi-o doresc eu. Am fost prieteni mulţi ani înainte să fim împreună şi am rămas foarte buni prieteni, la fel cum am fost. A fost o poveste foarte frumoasă între noi şi am trăit momente fericite împreună”, a spus Anamaria Ferentz, potrivit OK! Magazine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate