Actor român, înjunghiat într-o sală de cinema din Timișoara! „Era sânge peste tot”

Luni seara, Raul Andrici, actorul principal din filmul românesc „Pisica verde” a fost înjunghiat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Actorul Raul Andrici a fost înjunghiat luni, chiar în timp ce urmărea fimul în care jucase un rol pricipal. Tânărul se afla cu verișorul lui într-o sală de cinema din Timișoara. Între el și un spectator gălăgios a avut loc un schimb de replici.

La un moment dat, bărbatul de 36 de ani s-a năpustit asupra celor din jur lovindu-i cu pumnii. Apoi, a scos un cuțit de dimensiuni mici și a început să-i lovească pe cei din jur. Actorul și verișorul lui, în vârstă de 19 şi 23 de ani, au suferit mai multe tăieturi la nivelul braţelor, însă fără ca viaţa lor să fie pusă în pericol.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului și a oferit îngrijiri medicale spectatorilor care au fost răniți.

 

„Era sânge peste tot”

„Mai erau cam cinci minute din film când unul din sală s-a ridicat în picioare şi a început să vorbească singur. Atunci s-a ridicat unul din spectatori şi l-a rugat să ne lase să ne uităm la film. Cred că era nebun, pur şi simplu vorbea fără noimă. Striga că el are 36 de ani…că el e nu ştiu cine… Atunci a sărit pe cei doi, mai întâi cu pumnii, apoi a scos un cuţit mic, un fel de briceag. A împuns victimele de foarte multe ori. Era sânge peste tot. Eu am ieşit să chem paza. Era un paznic care pur şi simplu nu a dorit să intervină, e incredibil. O altă fată a sunat la poliţie, iar cei de la Secţia 3 au venit foarte repede. Am văzut că unul din băieţi era în picioare, celălalt e întins în ambulanţă”, a declarat unul din martorii incidentului pentru adevarul.ro.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate