Coincidență bizară în cazul morții Raisei! Mesajul care prevestea tragedia. Ce a scris mama fetei înainte de accident: "Dacă nu se asigură, atunci pietonul moare"

O postare bizară a fost găsită pe pagina de Facebook a mamei Raisei.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

A ieșit la iveală o coincidență cutremurătoare în cazul fetiței de 13 ani, ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni. Cu doar câteva zile în urmă, mama Raisei a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj adresat pietonilor, referitor la modul în care se traversează corect strada.

Citeste si: Polițistul care a ucis-o pe fetița de 13 ani, cercetat în libertate. Ce spune Parchetul despre presupusa "misiune" a agentului: "Nu era urgentă!"

Mama fetiței ucise pe trecere, postare prevestitoare, înainte de tragedie

O postare găsită pe pagina de Facebook a mamei Raisei a șocat o țară întreagă. În urmă cu câteva zile, chiar înainte de tragedie, femeia a distribuit un mesaj adresat pietonilor, cu câteva reguli cunoscute de circulație.

Mama Raisei a distribuit un mesaj despre regulile corecte de traversare a străzii

Mesajul distribuit de mama Raisei pe Facebook

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Ceea ce avea să fie o simplă postare se pare că s-a transformat acum într-o coincidență bizară, căci minora de 13 ani a sfârșit într-un mod cumplit pe trecerea de pietoni, cu toate că a traversat strada corespunzător: "Dacă pietonul nu se asigură, atunci pietonul moare.

Dacă ție nu-ți pasă de viața ta, nu te aștepta să îi pese altcuiva. Asigură-te înainte! Nu calci pe trecerea de pietoni înainte să te asiguri că fiarele pe patru roți sunt pregătite să te lase, au redus viteza și s-au oprit. Nu calci pe trecerea de pietoni vorbind la telefon!", se arată în mesajul distribuit de mama fetiței omorâte.

Raisa, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni, avea fobie de mașini

Raisa, fetița omorâtă pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Captură tv]

Raisa se temea să meargă singură pe stradă

În urma tragediei care le-a lovit familia, unchiul fetiței decedate a făcut mărturisiri sfâșietoare. Potrivit declarațiilor bărbatului, minora se temea să meargă singură pe stradă și să fie în locuri în care traficul era unul intens.

Citeste si: Noi imagini cu fetițele înainte să fie spulberate de autospeciala poliției! Mama copilei moarte face acuzații grave: „Fără frână, fără nimic? E crimă asta. Mi-a omorât copilul”

În ultima perioadă, de când era la școală, părinții încercaseră să o scape de fobia de mașini și să îi explice în detaliu regulile de circulație, dat fiind faptul că nu puteau merge să o ia de fiecare dată de la cursuri: "Creștea, venea perioada în care trebuia să meargă singură la școală, nu putea cineva tot timpul să se ducă cu ea, să o traverseze bulevardul. Nu voia să traverseze, îi era foarte frică de mașini, foarte frică de trecerea de pietoni.", a declarat unchiul Raisei, în emisiunea Mirelei Vaida.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies