Colectiv! Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan. „Trebuie să te obișnuiești cu imaginea pe care o porți”

Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan după incendiul din Colectiv.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Bogdan Moleșag sau Bobo, cum îi spun prietenii, a acordat un interviu pentru Mediafax în care a povestit cum decurge viața sa după dezastrul de la Colectiv.

Citeste si: Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Cutremur în România în această dimineață

Citeste si: Cum arăta Andreea Marin în urmă cu 20 de ani! ”Au rămas anii în loc pentru tine”

Colectiv! Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan. „Trebuie să te obișnuiești cu imaginea pe care o porți”

Bogdan a fost singurul care a supraviețuit dintre toți răniții care au fost duși la Spitalul Sf. Ioan din Capitală și asta pentru că a fost transferat la timp într-o clinică din Belgia.
Bogdan a stat în comă câteva săptămâni, iar când s-a trezit și-a dat seama că viața lui nu va mai fi niciodată cea de dinainte.
„Am trecut bineînţeles prin fazele prin care trece orice om supus unei asemenea traume, prin faza de revoltă în care nu vrei să înţelegi, prin faza de negare în care crezi că e totul un vis, mă aşteptam la un moment dat ‘băi o să mă trezesc, dar cum, e o glumă, e un vis’. Până la urmă accepţi”, povesteşte, pentru Mediafax, Bogdan.
Bogdan spune că după o astfel de experiență traumatizantă este foarte greu să mai revii la activitățile anterioare și te simți urmărit de toată lumea din jur.
„Dacă până în seara respectivă erai un om, făceai ceva, trebuie să te obişnuieşti că având amputaţii şi suferind ce ai suferit, nu vei mai fi ce ai fost şi dacă vrei să faci ce făceai înainte cu atâta uşurinţă, trebuie să munceşti foarte mult şi trebuie iarăşi să te obişnuieşti cu imaginea pe care o porţi, unde te duci lumea vede pe corpul tău anumite... vede răni, vede urmările şi ştii că tot timpul ori se vor uita curioşi la tine, ori îţi vor pune întrebări pe care le înţeleg sunt normale, dar trebuie să te obişnuieşti cu noul tău statut. Eşti alt om, după...”, a mai spus Bogdan.
Supraviețuitorul a rememorat noaptea de 30 octombrie și spune că a simțit cum viața lui se va opri în acel club. Bărbatul a mai povestit că în acel moment a fost curpins de regretul ca va muri la o vârstă prea fragedă și familia sa va trebui să treacă prin tragedia pierderii lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Șocant! Ce au găsit câțiva bicicliști într-o pădure din Timișoara i-au îngrozit pe viață

Gino Iorgulescu şi soţia sa au împrumutat o sumă uriaşă de la bancă! Părinţii lui Mario au dat-o în judecată pentru clauze abuzive!

EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

ȘOC! Ce îl deranjează pe Gheorghe Dincă la pușcărie?! ”Nu-i sunt schimbate cearșafurile mai des”

Descoperire macabră într-un apartament din Madrid! O bătrânică a murit în urmă cu 15 ani în propria sa casă și nimeni nu și-a dat seama

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies