Colin Powell, fost secretar de stat al SUA, s-a stins din viață. Bărbatul a fost implicat cu ani în urmă într-un scandal amoros cu actualul europarlamentar Corina Crețu

Generalul a decedat din cauza unor complicații provocate de COVID-19.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Colin Powell a murit la vârsta de 84 de ani, iar anunțul a fost făcut chiar de către familie, pe pagina oficială de Facebook a fostului șef de stat.

Rudele bărbatului au anunțat cu durere în suflet pierderea unuia dintre cei mai renumiți politicieni ai Americii.

Citeste si: Doliu în politică! Alexandru Sassu a murit la 65 de ani

Colin Powell a murit în urma unor complicații provocate de coronavirus

Vestea că celebrul politician s-a stins din viață a fost dată de familia bărbatului, care a scris un scurt mesaj pe rețelele de socializare: "Generalul Colin Powell, fost secretar de stat al SUA și șef de stat major al armatei americane, a murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Acesta era complet vaccinat împotriva bolii.", au transmis rudele republicanului, pe pagina sa de Facebook. Colin Powell (84 de ani) a avut un parcurs strălucitor în cariera politică.

Colin Powell a murit la 84 de ani

Colin Powell

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Generalul de 4 stele a ocupat funcția de șef al statului major reunit al SUA pe vremea când George H.W.

Bush se afla la conducere, chiar în timpul Războiului din Golf (1991). După aceea, Powell a devenit secretar de stat în 2001, sub mandatul aceluiași președinte, devenind astfel primul afro-american ajuns într-o poziție atât de însemnată.

Corina Crețu a fost implicată într-un scandal amoros cu Powell, după ce email-ul politicianului a fost spart

Corina Crețu

[Sursa foto: Facebook]

Colin Powell, implicat într-un scandal amoros cu actualul europarlamentar Corina Crețu

Imaginea lui Colin Powell a avut de suferit în urma unor dezvăluiri din viața lui personală, după ce hackerul Guccifer i-a spart contul de email și a publicat o corespondență ce o viza pe Corina Crețu, actual europarlamentar.

Fostul secretar de stat al SUA a declarat, la acea vreme, că a cunoscut-o pe femeie în anul 2000, când a vizitat România, iar aceasta era purtător de cuvânt al președintelui Ion Iliescu, însă nu s-au mai văzut în particular.

Citeste si: Președintele din Haiti, Jovenel Moise, a fost asasinat în reședința sa privată! Prima doamnă, rănită în urma atacului

Nici Corina Crețu  nu a stat prea bine la capitolul imagine când a izbucnit scandalul cu pricina, mai ales că europarlamentarul spunea pe atunci

că i-au fost încălcate drepturile: "Mi-a fost încălcat dreptul elementar la viață privată. Unele dintre pozele furate din email-ul meu nu au nicio legătură cu Colin Powell. Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obținute prin violarea corespondentei și care îmi încalcă dreptul elementar la viață privată. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numește ‘corespondența mea cu Colin Powell’, pur și simplu făceau parte dintre amintirile mele personale.", scria Corina Crețu pe rețelele de socializare, cu ani în urmă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies