Concertul lui Vali Vijelie din Eforie Nord, întrerupt de polițiști! Oamenii legii au împrăștiat cu sirena grupul de petrecăreți

Un echipaj al poliției a recurs la modalitate inedită prin care au speriat turiștii adunați la un concert de manele din stațiunea Eforie Nord.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Concertul lui Vali Vijelie din Eforie Nord, întrerupt de polițiști!
Concertul lui Vali Vijelie din Eforie Nord, întrerupt de polițiști!


In articol:

Sezonul estival este în toi și chiar dacă numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în creștere, oamenii nu se pot abține de la distracție. Asta se întâmplă în ciuda oamenilor legii care nu știu ce să mai facă ca să-i oprească pe petrecăreți.

Citeste si: Ca ce lucrează Akebono de la Puterea dragostei! Concurentul este invidiat de mulți bărbați

Concertul lui Vali Vijelie din Eforie Nord, întrerupt de polițiști!
Concertul lui Vali Vijelie din Eforie Nord, întrerupt de polițiști!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Starea de alertă, prelungită încă o lună? Anunțul făcut de Nelu Tătaru în urmă cu puțin timp

Însă pentru că românul este foarte inventiv și Poliția Română a găsit o modalitate inedită prin care să alunge petrecăreții adunați la un concert al lui Vali Vijelie din stațiunea Eforie Nord. Polițiștii au pornit sirenele autospecialelor și în cele din urmă, oamenii nu au avut de ales și au părăsit zona.

Eforie Nord, centrul distracției în pandemie. În iulie, mai mulți turiști au dansat sârba în această stațiune

Tot în Eforie Nord s-a petrecut și scena în care mai mulți turiști s-au pris de mâini într-o sârbă. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa anunţa a doua zi că poliţiştii au identificat terasa în cauză (care a difuzat muzica) şi au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

Citeste si: Nou record de infectări! Coronavirus România, 13 august. 1454 de cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore.

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică. Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, mai spun poliţiştii.

Galerie foto 
Citește și:

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies