Starea de alertă, prelungită încă o lună? Anunțul făcut de Nelu Tătaru în urmă cu puțin timp

Ministrul sănătății Nelu Tătaru a declarat că va propune ca starea de alertă în România să fie prelungită cu încă o lună.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății


In articol:

Joi, 13 august, ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat, că înaintea ședinței de guvern va fi și o întrunire a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. El a mai spus că va propune ca starea de alertă să fie prelungită cu încă o lună.

“La şedinţa de Guvern va trebui să dăm şi o hotărâre de Guvern în sensul prelungirii stării de alertă, dacă ea este luată în calcul de CNSU şi domnul premier Ludovic Orban”, a declarat Nelu Tătaru, joi, la Academia Română, conform Mediafax.

„Propunerea mea ca ministru al Sănătății este de a prelungi starea de alertă. Rămâne ca și CNSU, cu domnul prim ministru Ludovic Orban, să decidă dacă da sau nu. Noi considerăm necesar în acest moment, încă 30 de zile”, a mai declarat Nelu Tătaru.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat și el că, starea de alertă va fi, cel mai proabil, prelungită pentru încă 30 de zile.

Citeste si: Ambulanța care transporta un pacient infectat cu Covid-19 , lovită de un alt autoturism. Mașina s-a răsturnat de pe un pod

Ludovic Orban și Nelu Tătaru
Ludovic Orban și Nelu Tătaru

Starea de alertă, prelungită încă o lună?  Ce spune premierul Ludovic Orban

„Orice decizie va ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a anunțat premierul.

În urmă cu aproximativ o lună, pe data de 15 iulie, Guvernul a decis ca starea de alertă să fie prelungită. Atunci nu au fost aplicate noi restricții față de cele anunțate anterior.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iancu Sterp, surprins acasă la Elena Ionescu în miez de noapte. Apropieri „suspecte” între cei doi foști concurenți de la Survivor România

Decizie controversată după moartea lui Emi Pian. Clanurile Rinu și Duduianu, față-n față!

Silueta naturală care a înnebunit lumea. Femeia-fenomen vine din Rusia

Nou record de infectări! Coronavirus România, 13 august. 1454 de cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore.

A omorât un om, a încercat să scape de dovezi și a susținut că nu este vinovată: Alexandra Oana Ozoreanu, femeia care ispășește acum o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies