Concurenții de la Puterea Dragostei și-au făcut analize de teama coronavirusului? Cine a ajuns la medic în ultimele zile

Concurenții de la Puterea dragostei, la analize, de teama epidemiei de coronavirus?

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei s-au întors recent din Turcia, dar au călătorit și în alte țări. Așa că, fără să spună că se tem de epidemia de coronavirus care a cuprins întreaga lume, dar care face ravagii acum în Europa, unii concurenți de la Puterea Dragostei și-au făcut analize.

Citeste si: CORONAVIRUS ROMÂNIA. Cimitirul din Ploiești unde este înmormântată Mădălina Manole s-a închis!

Ella de la Puterea Dragostei, despre coronavirus ”Mai puțină isterie și mai multă rugăciune”

Ella de la puterea Dragostei a recunsocut, zilele trecute, că după ce s-a întors în țară și-a făcut analizele. Ea a dezvălui într-un vlog că a fost la medic. ”Mi-am făcut analizele pentru a vedea de ce mă simt rău. Trebuie să am grijă de sănătatea mea”, a mărturisit Ella care a plecat de la ceva timp de la Puterea Dragostei, iar unii spun că a făcut acest gest pentru Jador, cu care locuiește acum în București.

Totuți, vorbind despre coronavirus, Ella a avut un discurs motivant. ”Mai puțină isterie și mai multă rugăciune. Cum vindecă Dumnezeu, nu vindecă nimeni. Și dacă Dumnezeu vrea să muriți mâine, veți muri pentru că așa vrea Dumnezeu, nu oamenii”, a spus Ella despre isteria privind epidemia de coronavirus.

Citeste si: Călătoriile concurenților de la Puterea Dragostei, afectate de coronavirus! Ce a pățit Livian pe aeroport

Robert Ionescu de la Puterea Dragostei s-a filmat în timp ce i se lua sânge

Și Robert Ionescu, un alt fost concurent de la Puterea Dragostei, s-a filmat, zilele trecute, în cabinetul medical unde se dusese să-ți facă analizele. Fără a spune motivul pentru care a decis acest lucru, Robert s-a filmat chiar când i se lua sânge de către asistenat medicală.

fara descriere

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Ce fotografie a publicat după apariția zvonurilor

Simina de la Puterea Dragostei stă în casă până naște

Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care va naște la începutul lunii aprilie, a vorbit și ea despre epidemia de coronavirus. Simina a dezvăluit că ea oricum în ultimele săptămâni a stat mai mult în casă, pentru că i-a fost grip nu neapărat de coronavirus, ci de gripa obișnuită. Simina a povestit că are mare grijă în această perioadă și respectă tot ceea ce o sfătuiește doctorul ei. Simina, care a devenit în ianuarie soția lui Alex Zănoagă, va aduce pe lume un băiețel la începutul lunii aprilie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate