Prietenii Luizei Melencu sunt în șoc! Fata a apărut activă pe un cont de socializare

Prietenii și rudele nu încetează căutările Luizei. Cei care au căutat un cont de socializare cu numele fetei, susțin că au găsit un cont activ.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Prietenii Luizei au dat o căutare pe Facebook, după numele fetei, iar șocul a fost imens.

Cei care au căutat un cont de socializare cu numele fetei, susțin că au găsit un cont pe care fata apărea ca fiind activă.  

Se pare că cineva a făcut un cont fals pe numele fetei, care i-a indus în eroare pe cei care încă mai au o speranță că fata este în viață. 

Citeste si: Valentina Pelinel a publicat o imagine rară cu Milan! În brațele cui șl-a pozat pe fiul ei și al lui Cristi Borcea

Citeste si: Șmecherul cu BMW care a împins o altă mașină în parcare riscă închisoarea! Și ”victima” ar putea fi amendată

Citeste si: Horoscop de weekend pentru 10-11 august. Astrele aduc schimbări financiare, dar și planuri de călătorie

Fotografiile postate au oferit o credibilitate contului fals de Facebook 

Cel care a făcut contul a publicat mai multe fotografii cu fata, care ofereu o credibilitate sporită. Se presupune că a fost făcut acest cont din dorința de a-și bate joc de oamenii care o caută sau din inconștiență. 

fara descriere

„Unde ești, fata mea? / Luiza, tu ești? De ce nu răspunzi pe messenger? / Oare ea este sau se joacă cineva?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții au început să le lase pe contul respectiv de Facebook. 

fara descriere

Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna aprilie a acestui an, iar cazul a ieșit la lumină odată cu dispariției Alexandrei Măceșsanu. Ambele fete sunt din Caracal, iar cel care a recunoscut că le-a ucis este Gheorghe Dincă. Despre Luiza, ucigaşul de 66 de ani a spus că a omorât-o, a incinerat-o, iar oasele i le-a aruncat într-o pădure de pe drumul dintre Craiova şi Caracal. 

Părinții fetelor încă mai au speranța că cele două vor fi găsite în viață și se vor întoarce curând acasă. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate