Corina Dănilă e mai sexy ca niciodată! Vedeta de televiziune va împlini 48 de ani în curând! FOTO

Corina Dănilă e mai sexy ca niciodată, etalând ţinute provocatoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Corina Dănilă e mai sexy ca niciodată, chiar dacă pe 24 ianaurie 2020 va împlini 48 de ani. Prezentatoare de televiziune a apărut la ultima emisiune de la TVR îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, care i-a pus în evidenţă picioarele. (vezi cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă)

Citeste si: Corina Dănilă a ajuns din nou la tribunal! Vedeta tv se războiește cu o bancă, în favoarea căreia și-a pierdut vila EXCLUSIV

Citeste si: Fostul logodnic al Corinei Dănilă a câştigat un nou mandat de preşedinte! Norris Măgeanu va conduce pentru încă 4 ani Federaţia de Automobilism!

Citeste si: Fostul iubit al Corinei Dănilă, în doliu! "Drum bun spre alte zări, campionule"

„Mulțumesc pentru grija voastră și pentru ajutorul pe care mi-l dați de fiecare dată când prezint emisiunea "Gala umorului", a postat Corina, care a fost complimentată de amici şi de admiratori pentru felul în care arată.

fara descriere

Corina Dănilă e mai sexy ca niciodată. Apare tot mai des în piese de teatru

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Corina îmbrăcase o altă ţinută îndrăzneaţă, când a pozat lângă brad. Ea a ales tot o rochie cu paiete, de data aceasta cu decolteu şi cu o despicătură care i-a pus în valoarea picioarele.

Absolventă acum 25 de ani a Facultăţii de Teatru, Corina s-a dedicat în ultima perioadă şi carierei de actriţă, apărând în mai multe piese de teatru, unele produse de TVR, altele puse în scenă la teatrele din Bucureşti.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate