Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario: “Unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos!”

E clar că Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

S-a aflat că Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario. Fostul mare fotbalist a comentat accidentul mortal produs de Mario Iorgulescu și l-a criticat dur pe tatăl său, Gino, șeful LPF, afirmând că nu înțelege de ce acesta i-a oferit o mașină de 300.000 de euro. (vezi câţi bani a cheltuit Gino Iorgulescu pentru studiile fiului său)

Citeste si: Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul mortal provocat de Mario: „Îmi pare rău că nu am apucat să îl trimit în pușcărie și pe ăsta. Poate aș fi salvat o viață”

Citeste si: Ce spun reprezentanții spitalului în care Mario Iorgulescu este internat! Starea lui de sănătate este gravă

Citeste si: Vărul lui Dany Vicol vrea să se răzbune pe Mario Iorgulescu! ”Dacă scapă cu viață și ajunge în închisoare...”

Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario: "Din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile"

„La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate